Ez System tuning performans moduna almak zararlı mı?

Makaleler
3
Bugün bilgisayarımı kurcalarken BIOS ayarlarında ez System Tunning diye bir seçenek gördüm normal ve performans modu vardı, performans moduna aldım lakin aklıma bir birkaç soru takıldı.
1: Sistemime herhangi bir zararı olur mu?
2: Bileşenlerim garanti dışı kalır mı?

Cevaplarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bilgisayarımı kurcalarken BIOS ayarlarında ez System Tunning diye bir seçenek gördüm normal ve performans modu vardı, performans moduna aldım lakin aklıma bir birkaç soru takıldı.
1: Sistemime herhangi bir zararı olur mu?
2: Bileşenlerim garanti dışı kalır mı?

Cevaplarsanız sevinirim :)
1-)EZ system tuning sisteminizin hız aşırtma ayarlarını görüntülemenize ve değiştirmenize imkan verir. Bileşenlerinize zarar gelmez.( Overclock'u Abartmadığınız takdirde)
2-) Hayır.

1-)EZ system tuning sisteminizin hız aşırtma ayarlarını görüntülemenize ve değiştirmenize imkan verir. Bileşenlerinize zarar gelmez.( Overclock'u Abartmadığınız takdirde)
2-) Hayır.
Bence yapmamalı ben yaptım performansım gözle görülür bir biçimde artmadı ve sıcaklık değerlerı pc boştayken 70-80 lerde gezdi 0.3 ghz için değmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı