Çözüldü EZ Update ile BIOS güncellerken siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sunflowers

Hectopat
Yer
Balıkesir/Karesi
Daha fazla  
Meslek
Online Öğrenci
Arkadaşlar ben yine yürek yedim ve BIOS güncelleme kararı aldım, almaz olaydım. Kan, ter içinde yazıyorum konuyu AI Suite 3 de bulunan EZ Update ile bilgisayarımın BIOS'unu güncelle dedikten bilgisayar kendine reset attı ardından düz siyah ekran 5 - 6 dk oldu hala aynı kasada ışık var fakat klavye farede tık yok ekran zaten siyah ne yapacağımı bilmiyorum acaba sistemi kapatıp pili söküp taksam mı?

Sistemim:
Ryzen 5 3500
ASUS B450M Dragon

Daha önce korkularımı dile getirdiğim konu:

Çözüm
Normal USB üzerinden flaşlamak varken neden kepaze AI Suite 3'ü kullandınız? (Al Suite uygulamasından daha berbat bir uygulama yoktur. Kullanmayın kullandırmayın şu uygulamayı. Zamanında kolaylık olsun diye kullanmıştım ancak yarattığı sorunlar az uğraştırmamıştı beni...)

Normal yeniden başlat (reset) deneyin. Olmadı pili sök- tak yapın. Düzelmesi lazım.
Normal USB üzerinden flaşlamak varken neden kepaze AI Suite 3'ü kullandınız? (Al Suite uygulamasından daha berbat bir uygulama yoktur. Kullanmayın kullandırmayın şu uygulamayı. Zamanında kolaylık olsun diye kullanmıştım ancak yarattığı sorunlar az uğraştırmamıştı beni...)

Normal yeniden başlat (reset) deneyin. Olmadı pili sök- tak yapın. Düzelmesi lazım.

Çözüm

Haklısınız hocam vallahi bende uğraştım boşu boşuna PC'den yazıyorum sıkıntısı yok resledim düzeldi tabii ki güncellenmemiş. Kolaya kaçmamak lazım şimdi flash bellekle halledeceğim iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…