Y Yavuz_Mirza44 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 623 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Ne reklamı veriyor bilmiyorum ama normal reklam veriyosada hakkıdır yani. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2025
Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Ne reklamı veriyor bilmiyorum ama normal reklam veriyosada hakkıdır yani.
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2025 #4 Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız Google'ın kendi kısayolu var.
Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan Vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*TÖ muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız Google'ın kendi kısayolu var.
Y Yavuz_Mirza44 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #5 Dorzi dedi: Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki yerde Dorzi dedi: Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayağıdır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki gibi. Dosya Ekleri IMG_0010.jpeg 40,5 KB · Görüntüleme: 29
Dorzi dedi: Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki yerde Dorzi dedi: Ben öyle bir şey var mı bilmiyorum ilk defa sizden duydum ama bayağıdır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki gibi.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #6 Yavuz_Mirza44 dedi: Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki yerde Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki gibi. Genişletmek için tıkla... En altta serçe parmağı yüksekliğinde bi reklam çıkıyor o kadar ben başka reklam görmedim. Zaten içine girmiyorum sadece bana ezan saatini bildiriyor.
Yavuz_Mirza44 dedi: Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki yerde Hocam sizde en altta böyle ufak reklamlar çıkıyorum görseldeki gibi. Genişletmek için tıkla... En altta serçe parmağı yüksekliğinde bi reklam çıkıyor o kadar ben başka reklam görmedim. Zaten içine girmiyorum sadece bana ezan saatini bildiriyor.
TequilqW Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #7 Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*tö muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama ezan vakti normal ile Pro ne gibi değişikleri var.
Yavuz_Mirza44 dedi: Ezan vakti Pro güvenilir mi, kullanılır mı? F*tö muhabbetleri, reklam muhabbetleri falan gördüm, şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama ezan vakti normal ile Pro ne gibi değişikleri var.
Y Yavuz_Mirza44 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #8 TequilqW dedi: Konuyla alakası yok ama ezan vakti normal ile Pro ne gibi değişikleri var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Pro sürümü yok adı ezan vakti Pro uygulamanın. Arkadaşlar yardımcı olduğunuz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim konuyu takibi bırakıyorum cansınız.
TequilqW dedi: Konuyla alakası yok ama ezan vakti normal ile Pro ne gibi değişikleri var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Pro sürümü yok adı ezan vakti Pro uygulamanın. Arkadaşlar yardımcı olduğunuz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim konuyu takibi bırakıyorum cansınız.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.023 Çözümler 40 Yer New York 9 Ağustos 2025 #9 Güvenilir hocam.