Ezber ödevimi yapmadım ne yapabilirim?

848839

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, ben LGS öğrencisiyim, bu yıl LGS'm var ve din hocası bize 2 gün önce ezber ödevi vermişti, Ayetel Kürsi'yi ezberleyin diye, ben fen ve matematik gibi dersler çözdüm, malum LGS'de matematik fen daha önemli, yarın ilk ders hocaya ben ezberleyemedim, ne yapabilirim, hocaya ne söyleyebilirim, yardımcı olacak olan abilerim ablalarım varsa yardım edebilir mi acaba?

"Hocam LGS çalışıyorum ders programımı bozmak istemedim kusura bakmayın size haftaya verebilir miyim ödevimi veya isterseniz diğer vereceğiniz ödevle birlikte yapayım"

Hocam gözde büyütülecek bir şey yok, ya o derse girmeyin ya da hocaya ezberleyemediğinizi en yakında yapacağınızı söyleyin hoca sizle uğraşacak değil ya düşürürse 5 puan düşürür.

Ya bu hocalar tam saftirik he. Adam sınava girecek, ders çalışacak. Zamanı mı surenin? Hocam ezberliyemedim cart curt geçiştir. Aslında okula daha var, ezberlersin şimdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…