Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2020 #1 Başlıktaki SSD'yi kullanıyorum yazılım güncellemesi falan nasıl bulabilirim? Biraz araştırdım bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2020
Başlıktaki SSD'yi kullanıyorum yazılım güncellemesi falan nasıl bulabilirim? Biraz araştırdım bulamadım.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.925 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Ocak 2020 #2 İnternetten araştırma sonucu hiçbir şey bulamadım. Zaten Ezcool gibi SSD'lerden de bu beklenir. Artı 0 Eksi
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.547 Makaleler 3 Çözümler 129 19 Ocak 2020 #3 Bende araştırdım, yok. SSD alırsan paran varsa Samsung yoksa kaliteli olan Adata, Kingston marka alın başka almayın. Artı 0 Eksi
Bende araştırdım, yok. SSD alırsan paran varsa Samsung yoksa kaliteli olan Adata, Kingston marka alın başka almayın.
KS KS Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #4 mstfaozder dedi: SSD alırsan paran varsa Samsung yoksa kaliteli olan Adata, Kingston marka alın başka almayın. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. O an bütçem buna yetti maalesef. Keşke biraz daha bekleseydim. Artı 0 Eksi
mstfaozder dedi: SSD alırsan paran varsa Samsung yoksa kaliteli olan Adata, Kingston marka alın başka almayın. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. O an bütçem buna yetti maalesef. Keşke biraz daha bekleseydim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.133 Makaleler 26 Çözümler 520 20 Ocak 2020 #5 Motionless IN White dedi: İnternetten araştırma sonucu hiçbir şey bulamadım. Zaten Ezcool gibi SSD'lerden de bu beklenir. Genişletmek için tıkla... Hocam Adata SU 600 serisinde de yazılım güncellemeleri bulunmuyor. Marka sıkıntılı mı oluyor şimdi? Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: İnternetten araştırma sonucu hiçbir şey bulamadım. Zaten Ezcool gibi SSD'lerden de bu beklenir. Genişletmek için tıkla... Hocam Adata SU 600 serisinde de yazılım güncellemeleri bulunmuyor. Marka sıkıntılı mı oluyor şimdi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ocak 2020 #6 Emir M. dedi: Hocam Adata SU 600 serisinde de yazılım güncellemeleri bulunmuyor. Marka sıkıntılı mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. AData'nın FW güncellemesi olan modelleri var. Ömer Faruk Kurubacak dedi: Başlıktaki SSD'yi kullanıyorum yazılım güncellemesi falan nasıl bulabilirim? Biraz araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mevcut sürümü öğren önce bu yazılımla: CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo, S.M.A.R.T.'ı destekleyen bir HDD / SSD yardımcı programıdır. Harici USB disklerin bir bölümünü destekler Sağlık durumunu ve sıcaklığını izlemeye yarar Mail ile uyarı gönderir S.M.A.R.T. grafiklerini gösterir ve bilgi verir... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Hocam Adata SU 600 serisinde de yazılım güncellemeleri bulunmuyor. Marka sıkıntılı mı oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. AData'nın FW güncellemesi olan modelleri var. Ömer Faruk Kurubacak dedi: Başlıktaki SSD'yi kullanıyorum yazılım güncellemesi falan nasıl bulabilirim? Biraz araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mevcut sürümü öğren önce bu yazılımla: CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo, S.M.A.R.T.'ı destekleyen bir HDD / SSD yardımcı programıdır. Harici USB disklerin bir bölümünü destekler Sağlık durumunu ve sıcaklığını izlemeye yarar Mail ile uyarı gönderir S.M.A.R.T. grafiklerini gösterir ve bilgi verir... www.technopat.net
KS KS Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #7 Recep Baltaş dedi: Mevcut sürümü öğren önce bu yazılımla: Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi