B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 22 Aralık 2020 #11 BerkayZ87 dedi: SSD firmware varsa güncelle hocam. Bir de şu uygulama üzerinden de test yapar mısın? Eki Görüntüle 794838 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 13,1 KB · Görüntüleme: 43
BerkayZ87 dedi: SSD firmware varsa güncelle hocam. Bir de şu uygulama üzerinden de test yapar mısın? Eki Görüntüle 794838 Genişletmek için tıkla...
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 Böyle olacağını biliyordum. @Berkay Davas @Kayseri Mantısı
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Aralık 2020 #13 Ezcool için değerler beklendik. Teknik servise gönderebilirsin. Büyük ihtimalle değiştirirler.
S SAMETN1 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #14 Barış Turan dedi: Tamamen rahat bırakıp yaptım. Her program kapalıydı. SSD 6 aylık. Şu linkte güncelleme buldum yapmam iyi olur mu? EZCOOL Firmware | Halab Tech Support support.halabtech.com Şu linkte güncelleme buldum yapmam iyi olur mu? EZCOOL Firmware | Halab Tech Support support.halabtech.com Genişletmek için tıkla... Bende Ezcool SSD kullanıyorumda güncelleme yapabildiniz mi?
Barış Turan dedi: Tamamen rahat bırakıp yaptım. Her program kapalıydı. SSD 6 aylık. Şu linkte güncelleme buldum yapmam iyi olur mu? EZCOOL Firmware | Halab Tech Support support.halabtech.com Şu linkte güncelleme buldum yapmam iyi olur mu? EZCOOL Firmware | Halab Tech Support support.halabtech.com Genişletmek için tıkla... Bende Ezcool SSD kullanıyorumda güncelleme yapabildiniz mi?