Ezcool SSD sağlık durumu

BipolarBirey

Hectopat
Daha fazla  
Evet sadece 10 ay kullanmış olduğum SSD. Cidden acınası durum .

Sağlık önemli değil ki. Yazma garantisi ve yazdığınız miktar ile bulunuyor, %0 olsa bile çalışabilir. Günlük kullanımda sorun yoksa önemsemeyin.

Var hocam. İşletim sistemi kurulduğu zaman açılmıyor. Üstüne veri yazıldığı zaman yanıt verme süresi 5000 Ms'lere kadar çıkıyor.

Ezcool diye saçma saçma markalar kullanırsanız olacağı budur. Kingston NV1 NVMe SSD'ye 80TB veri yazdım %91 sağlıkta hala.

Parası olan adam gidip bunları almaz zaten. Durum yoksa mecbursunuz, böyle tepki vermeye gerek yok.
Zaten ücretsiz almış, sorun yok yani.

@BipolarBirey kalitesizliğine göre yine iyi idare etmiş, çöpe atma vakti yaklaşıyor gibi.

Hocam belki birisi görür de bilinçlenir diye öyle yazdım.

2018'den beri 3 farklı sistemde kullandım. Şu an durumu bu. Alırken bir kaç ay idare etsin sonra yeni sisteme geçerim diye almıştım. Şu an öylesine duruyor kasada

Merak etmeyin onu oyun için kullanıyorum zaten. SanDisk Ultra 3D NVMe kullanıyorum normal kullanım için.

Allah çarpsın çok eziyet çektirdi EZCOOL ana sistem diski olarak kullanırken. Oyun yüklüyorum takılıyor Windows. Hard diskte bile daha akıcı çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…