Ezgi Elektronik güvenilir midir?

Bedrhan

Decapat
Daha fazla  
Ezgi Elektronik sitesi güvenilir midir?
Fazlaca indirimler gördüm ve güzel duruyor ama daha önce hiç duymadığım bir site.
Kısaca daha önce alan var mıdır, güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabahtan ben verdikleri konuma baktım, uyduruk bir ev görünüyor. WhatsApp'tan iletişime geçtim. Dedim ki gelip ürünlere bakayım. E-ticaret sitesiyiz dedi. Kolay gelsin deyip kapattım.

Site kurulum geçmişine Wayback Machine'den baktım. Gerçeği ortaya koyuyor sanki.

wayback.jpeg

Hepsiburada, Trendyol, N11 mağazası mevcut Ezgi Elektronik olarak. Linkten bir şeye ulaşılmıyor bende sorun var sanırım ama VKN sorguda firmaları falan çıkıyor, destek hattını aradım ben de adresi sordum depo adresimiz dediler. Adrese gelip ürünleri görebilirsiniz ama satın alım için web sitemizden işlem yapmanız gerekiyor dendi.

Instagram reklamından gördüm. Vur kaç yapacak bir hava aldım. Alışveriş yapan olursa lütfen bilgi verebilir mi?

Hepsiburada, Trendyol, N11 mağazası mevcut Ezgi Elektronik olarak. Linkten bir şeye ulaşılmıyor bende sorun var sanırım ama VKN sorguda firmaları falan çıkıyor, destek hattını aradım ben de adresi sordum depo adresimiz dediler. Adrese gelip ürünleri görebilirsiniz ama satın alım için web sitemizden işlem yapmanız gerekiyor dendi.

E-ticaret sitesindeki satıcı bence aynı Ezgi Elektronik değil.

Bir şey alayım demeyin. Kardeşim link attı baktım da öğrendim siteyi. California'dan 5 gün önce kurulmuş bir site. Uzak durun. Zaten ana sayfalarındaki yıl sonu indirimleri görselinin de yapay zeka ile yapıldığını, yazıcının markasında yazan markayı Canon olarak yazdırmaya çalıştıkları ama beceremedikleri bir görsel olduğunu da anlarsınız.

ETBİS kaydı olmayan, 2 saatlik indirimleri fake olan site. Gizli sekme veya farklı bir tarayıcı ile girdiğinizde indirim süresi sıfırlanıyor :) Bulaşmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı