EldrithG Decapat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #1 Tamamen başlıktaki gibi, yardım lazım. Not: Windows 8.1 kullanıyorum.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2019 #2 Sanırım HP kullanıyorsun bende F.51 sürümünde BIOS’un System Configuration bölümünde hemen aşağıda bulunuyordu.
Sanırım HP kullanıyorsun bende F.51 sürümünde BIOS’un System Configuration bölümünde hemen aşağıda bulunuyordu.
EldrithG Decapat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #3 HeNiX dedi: Sanırım HP kullanıyorsun bende F.51 sürümünde BIOS’un System Configuration bölümünde hemen aşağıda bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... HP kullandığım doğru, ancak System Configuration'ı bulamıyorum, biraz araştırdım, yine yok. Nasıl gireceğimi söyleyebilir misin?
HeNiX dedi: Sanırım HP kullanıyorsun bende F.51 sürümünde BIOS’un System Configuration bölümünde hemen aşağıda bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... HP kullandığım doğru, ancak System Configuration'ı bulamıyorum, biraz araştırdım, yine yok. Nasıl gireceğimi söyleyebilir misin?
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2019 #4 HP bilgisayarlar - İstemci Hyper-V Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır | HP® Müşteri Desteği HP'nin sitesinde bunu buldum. Denedin mi?
HP bilgisayarlar - İstemci Hyper-V Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır | HP® Müşteri Desteği HP'nin sitesinde bunu buldum. Denedin mi?
EldrithG Decapat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #5 HeNiX dedi: HP bilgisayarlar - İstemci Hyper-V Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır | HP® Müşteri Desteği HP'nin sitesinde bunu buldum. Denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denemiştim, Hyper-V kısmını tikleyeceğimiz yer çıkmıyor, hiçbiri çıkmıyor.
HeNiX dedi: HP bilgisayarlar - İstemci Hyper-V Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır | HP® Müşteri Desteği HP'nin sitesinde bunu buldum. Denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denemiştim, Hyper-V kısmını tikleyeceğimiz yer çıkmıyor, hiçbiri çıkmıyor.