AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #1 Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu. Dosya Ekleri resim_2022-07-24_231847680.png 10,4 KB · Görüntüleme: 45 resim_2022-07-24_231927844.png 9,5 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu.
Çözüm X X xymnshn 24 Temmuz 2022 AIroe dedi: Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin.
AIroe dedi: Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 24 Temmuz 2022 #2 AIroe dedi: Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin. Artı 1 Eksi Çözüm
AIroe dedi: Aşağıda görseli paylaştığım disklerde gördüğünüz gibi F diski var ama Steam'de gözükmüyor. Ne yapabilirim? Önceden gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin.
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 24 Temmuz 2022 #3 Sağdaki imleçi kaydırın aşağıya doğru görünür. Artı 0 Eksi
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #4 ricohket dedi: Sağdaki imleçi kaydırın aşağıya doğru görünür. Genişletmek için tıkla... yok hocam denedim Artı 0 Eksi
ricohket dedi: Sağdaki imleçi kaydırın aşağıya doğru görünür. Genişletmek için tıkla... yok hocam denedim
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 24 Temmuz 2022 #5 AIroe dedi: Yok hocam denedim Genişletmek için tıkla... Çok aşağıya doğru gidecek gibi geldi karşıdan. Artı 0 Eksi
AIroe dedi: Yok hocam denedim Genişletmek için tıkla... Çok aşağıya doğru gidecek gibi geldi karşıdan.
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #6 xymnshn dedi: Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yapamadım ama ayarlardan yaptım hocam sağolun ricohket dedi: Çok aşağıya doğru gidecek gibi geldi karşıdan. Genişletmek için tıkla... yok hocam ayarlardan disk ekleyebiliyomuşum az önce farkettim , sağolun yinede <3 Artı 0 Eksi
xymnshn dedi: Oyun yüklerken disk seç bölümü var oradan ekleyin. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yapamadım ama ayarlardan yaptım hocam sağolun ricohket dedi: Çok aşağıya doğru gidecek gibi geldi karşıdan. Genişletmek için tıkla... yok hocam ayarlardan disk ekleyebiliyomuşum az önce farkettim , sağolun yinede <3
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 24 Temmuz 2022 #7 AIroe dedi: Dediğinizi yapamadım ama ayarlardan yaptım hocam sağ olun. Yok hocam ayarlardan disk ekleyebiliyormuşum az önce fark ettim , sağ olun yine de <3 Genişletmek için tıkla... Tamam işte benim dediğim hocam, Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
AIroe dedi: Dediğinizi yapamadım ama ayarlardan yaptım hocam sağ olun. Yok hocam ayarlardan disk ekleyebiliyormuşum az önce fark ettim , sağ olun yine de <3 Genişletmek için tıkla... Tamam işte benim dediğim hocam, Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.