F: diskindeki eski sistem dosyalarını silemiyorum

269179

Hectopat
Sonradan SSD taktık yerel disk olarak C: diski ama F: diskindeki sistem dosyalarını silemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı açıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Ek olarak hangi diskin içeriğini silmek istediğinizi detaylı olarak belirtiniz. Son olarak silmek istediğiniz disk içeriği boş mu? Yani komple silmek mi istiyorsunuz?

Hayır önceden F diskine oyun yüklemiştim hala duruyor GTA 5 yükleyeceğim için diskte yer açmak istiyorum sadece 3-4 oyun var onun dışındaki sistem dosyalarını silmek istiyorum ayrı bir konu daha var onu da yazayım C diskinde herhangi bir oyun vs. yok ama çok az depolama yeri var.

Anladım, tuhaf bir problem bu.
Diskin içinde özel veriniz olmasa direkt diskpart ile silme yöntemini söyleyecektim.

Şimdi, hangi diski tamamen silmek istiyorsunuz? Ekran görünütüsü atarak gösterebilir misiniz?

Tamamdır. Baştan söyleyeyim. İşlemleri yaptıktan sonra F diskinin içerisinde yer alan her şey silinecek.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp diskpart komutunu giriniz. Ardından LIST DISK komutunu girip ekran görüntüsü atınız.

Son düzenleme:

Tamamdır. LIST VOLUME yazıp ekran görüntüsü atınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…