B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #11 KILIÇÇÇ dedi: Tam olarak neyi atmamı istediniz. Genişletmek için tıkla... "Bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atmanızı istedim.
KILIÇÇÇ dedi: Tam olarak neyi atmamı istediniz. Genişletmek için tıkla... "Bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atmanızı istedim.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #12 baranegun dedi: C diski Windows yüklü disk değildir. C diski sürünün harfidir. Windows yüklü olan diskin üzerinde küçük bir Windows simgesi olacaktır. "bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... C diskinde.
baranegun dedi: C diski Windows yüklü disk değildir. C diski sürünün harfidir. Windows yüklü olan diskin üzerinde küçük bir Windows simgesi olacaktır. "bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... C diskinde.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #13 KILIÇÇÇ dedi: C diskinde.Eki Görüntüle 985740 Genişletmek için tıkla... F diskine girip ekran görüntüsü at.
KILIÇÇÇ dedi: C diskinde.Eki Görüntüle 985740 Genişletmek için tıkla... F diskine girip ekran görüntüsü at.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #14 baranegun dedi: "Bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atmanızı istedim. Genişletmek için tıkla...
baranegun dedi: "Bu bilgisayar" bölümüne girip ekran görüntüsü alıp buraya atmanızı istedim. Genişletmek için tıkla...
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #15 KILIÇÇÇ dedi: Eki Görüntüle 985743 Genişletmek için tıkla... F diskine girip ekran görüntüsü atın. Burayı değil.
KILIÇÇÇ dedi: Eki Görüntüle 985743 Genişletmek için tıkla... F diskine girip ekran görüntüsü atın. Burayı değil.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #16 baranegun dedi: F diskine girip ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla...
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #17 KILIÇÇÇ dedi: Eki Görüntüle 985744 Genişletmek için tıkla... F Diskine sağ tıklayıp "özellikler" bölümüne tıklayın. Açılan menüde "Diski Temizle" bölümüne tıklayın. Açılan menüyü ekran görüntüsü atın.
KILIÇÇÇ dedi: Eki Görüntüle 985744 Genişletmek için tıkla... F Diskine sağ tıklayıp "özellikler" bölümüne tıklayın. Açılan menüde "Diski Temizle" bölümüne tıklayın. Açılan menüyü ekran görüntüsü atın.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #18 Gökkayahan dedi: Yine de C diskinde kurulu olsa bile Windows, F:'de sistem verileri olabilir. Dediğinizi anladım ama eksik, onu demek istiyorum yani. Hocam disk yönetiminin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... baranegun dedi: F Diskine sağ tıklayıp "özellikler" bölümüne tıklayın. Açılan menüde "Diski Temizle" bölümüne tıklayın. Açılan menüyü ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...
Gökkayahan dedi: Yine de C diskinde kurulu olsa bile Windows, F:'de sistem verileri olabilir. Dediğinizi anladım ama eksik, onu demek istiyorum yani. Hocam disk yönetiminin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... baranegun dedi: F Diskine sağ tıklayıp "özellikler" bölümüne tıklayın. Açılan menüde "Diski Temizle" bölümüne tıklayın. Açılan menüyü ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...