TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Geçen yıl fear Collection olarak 20 TL'ye almıştım şu sıralarda eski oyunları oynuyorum yolum fear serisinede düştü. İlk oyuna ve DLC'lerine Türkçe yama yapabildim ama 2. ve 3. oyuna Türkçe yama yapamadım yardım edebilir misiniz?

F. E. A. R. 2 project Origin ve reborn DLC'si için "Fevzi suleyman gurbuz" isimli bir YouTube kanalı yamayı paylaşmış ve kurulumu anlatmış, buradan ulaşabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F. E. A. R. 3 için Anonymous Çeviri grubu yamayı ücretsiz olaran Client'lerine eklemişler. Oradan edinebilirsiniz. Ben ikisini de kullandım bir sorunla karşılaşmadım.

Sağ olun hocam, biraz geç görmüşüm ama yakında yeni PC alma ihtimalim falan var bu fear serisinden önce de Fallout New Vegas oynuyorum şu an, şimdilik sildim ama oynayacağım zaman için işime yarayacak. Tekrardan sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…