F Harfi Kaldırılıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna inanmış olmanız kötü bir durum. Sitenin logosuna baktıysanız "Yalan, Dolan, İftira" yazısını görürsünüz. Böyle troll bir haberi ciddiye almak: "Acaba sorun eğitim sisteminde değil mi?" diye düşündürüyor.

Kaynak saglam degil. Sanmiyorum oyle bir sey oldugunu.

O sitedeki haberlerin hepsi uydurma (eğlence işi), buna inananların olduğunu görünce derin bir "oof of" diyorum.

Affedersiniz fakat profilinizdeki kişiler sizlerseniz kusura bakmayın fakat sizler yine ABD ve Avrupa'da okusanız yine bir şey olmaz. Hemen gelip eğitim sistemini eleştirmeyin (Evet eğitim sistemimiz berbat) fakat öncelikle o tarz resimler çekilen kişiler genellikle bir şey olmuyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eğlence işi olduğuna da inanmıyorum bir yerlere dokundurma var. Eleştirme maksatlı.
P harfini kaldırsalar keşke geriye KK kalsa.

Affedersiniz fakat profiliniz deki kişiler sizlerseniz kusura bakmayın fakat sizler yine ABD ve Avrupa da okusanız yine bir şey olmaz hemen gelip eğitim sistemini eleştirmeyin (Evet eğitim sistemimiz berbat) fakat öncelikle o tarz resimler çekilen kişiler genellikle bir şey olmuyorlar.

Hayırdır bir probleminiz mi var benimle? Hem size mi düştü bunu söylemek, millet ne ara birbirini sınıflandırmaya başladı? Beni gerdirme şimdi. Gereksiz yorumlar yapıp durma. Diğer arkadaşlara katılıyorum yalan haber dostlar :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı