3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.730 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 Bevkay dedi: F klavye almak istiyorsan bir tane orta okullun bilişim sınıfına gir en az 15 adet Everest-Casper F klavye . Genişletmek için tıkla... Ben de var zaten. Merak etmiştim neden bu tarz modellerin olmadığını
Bevkay dedi: F klavye almak istiyorsan bir tane orta okullun bilişim sınıfına gir en az 15 adet Everest-Casper F klavye . Genişletmek için tıkla... Ben de var zaten. Merak etmiştim neden bu tarz modellerin olmadığını
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 381258 dedi: Ben de var zaten. Merak etmiştim neden bu tarz modellerin olmadığını . Genişletmek için tıkla... İnsanlar yıllardır Q klavye kullanıyor oyunlar da Q klavye kullanıyor çoğu kişinin abisi internet Cafe'lerde Knight Online'ı Q klavyede oynadığı için kardeşlerine de bu özelliği aktardı.
381258 dedi: Ben de var zaten. Merak etmiştim neden bu tarz modellerin olmadığını . Genişletmek için tıkla... İnsanlar yıllardır Q klavye kullanıyor oyunlar da Q klavye kullanıyor çoğu kişinin abisi internet Cafe'lerde Knight Online'ı Q klavyede oynadığı için kardeşlerine de bu özelliği aktardı.
TECHNOYAZILIMI Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #13 Bevkay dedi: F klavye almak istiyorsan bir tane orta okullun bilişim sınıfına gir en az 15 adet Everest-Casper F klavye . Genişletmek için tıkla... Aynen kanka bizim okul berbat F klavye iğrenç bir şey Q klavye çok daha kolay daha iyi dizayn edilmiş ve çok daha konforlu
Bevkay dedi: F klavye almak istiyorsan bir tane orta okullun bilişim sınıfına gir en az 15 adet Everest-Casper F klavye . Genişletmek için tıkla... Aynen kanka bizim okul berbat F klavye iğrenç bir şey Q klavye çok daha kolay daha iyi dizayn edilmiş ve çok daha konforlu
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.730 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #14 TECHNOYAZILIMI dedi: Aynen kanka bizim okul berbat F klavye iğrenç bir şey Q klavye çok daha kolay daha iyi dizayn edilmiş ve çok daha konforlu Genişletmek için tıkla... F Klavyeye alışınca hiç öyle demiyorsun
TECHNOYAZILIMI dedi: Aynen kanka bizim okul berbat F klavye iğrenç bir şey Q klavye çok daha kolay daha iyi dizayn edilmiş ve çok daha konforlu Genişletmek için tıkla... F Klavyeye alışınca hiç öyle demiyorsun