F klavye öğrenmek için site önerisi

fordownfall

Femtopat
Merhaba, ben F klavye öğrenmek istiyorum, ama Colemak, Academy gibi olmalı ki öğrenmek sıkıcı ve zor olmasın. Neden bunu istiyorum yazayım: Dvorak klavyeyi ben Learn Dvorak NL'de öğrendim. Öğrenmem yaklaşık bir hafta sürdü. Bir ay içinde ise hızım dakika da 60 kelimeye kadar çıktı.
Böyle öğrenirim isem sıkıcı ve zor olmaz. F klavyeyi ise öğrenmiş olurum. Sebebi ise Dvorak öğrendim ama Türkçe karakter yok.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Typingme adlı bir site var oradan pratik yapılabiliyor. Bu arada alakasız olacak ama, brony misin ? Bende mlp fanıyım da )

F klavye öğrenebilmek için her şekilde F klavye kullanmanız gerekiyor. Öncelikle Q klavye yazar gibi hızlanmak gerek. Ondan sonra zaten gerisi gelir ekstra hızlanmak isterseniz o zaman bu tarz sitelere girip parmak egzersizleri yapabilirsiniz.

Ben Dvorak klavyeyi nasıl öğrendiysem, F klavyeyi de öyle öğrenmem gerekiyor sanırım.

Jandarma'nın internet adresi olan JNET'te vardı ama ona sadece askeri personeller erişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…