F klavyede 10 parmak ile nasıl yazılır?

alp.exe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım,
Ek gelir olarak tıbbı sekterlik yapıyorum, bu iş hızlı yazmayı isteyen bir iş. Bundan ötürü F klavye aldım ve çalışmaya başladım. Ancak sonuç tahmin ettiğim gibi hüsranla ve sinir krizi ile sonlandı. Normalde de Q klavyede çok hızlı yazan birisi değilim ortalama düzey. Fakat Q klavyede solda 4 sağda 3 parmak olmak üzere yazıyorum. YT'den izlediğim ve sitedelerden yaptığım kadarıyla 10 parmağımı kullanamıyorum misal orta parmağım ile bir harfe basarken yüzük ve serçe parmağım havaya kalkıyor, yüzük ya da serçe parmağım ile harfe basmaya çalıştığımda istemsizce orta parmağım vs hatalı bir harfe basıyor bu hatalı basma beynimin Q klavyeye alışmasında değil istemsizce oluyor sanki yüzük ve serçe parmağımı kullanamıyorum gibi sol elimde daha baskın. Sanki parmağım uzanamıyormuş boyu yetmiyormuş gibi ama ellerim normal birisine göre büyük bile kalıyor. İşin özeti yıllardır kullandığım Q klavyeden F klavyeye geçebilir miyim, parmaklarımın istemsiz hataları el göz koordinasyonumun kötü olmasından mı kaynaklı yoksa pratikle düzelecek bir şey midir? Bu 10 parmak işini en kısa sürede öğrenmem gerek dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…