Arkadaşlar ben F klavye kullanıyorum ama hiç çeşit yok. Hisli ve ışıklı F klavye bakıyorum, hiç yok. Hep Q klavye var. nerede bulabilir veya nasıl yapabilirim?
F klayve kullananların çok büyük bir kısmı kamu kuruluşlarında çalışanlar. Onların da iş yerlerinde var. İş yerlerinde de kimsenin RGB klavyeye ihtiyacı olmadığı için üretilmiyordur diye düşünüyorum. Varsa da çok az vardır.
Tam ben yazacaktım .
Ama mağazada teşhir ürünlerinden deneyerek al bazı tuşlar bazılarının yerine uymaya biliyor.
Mekanik klavyelerde sıkıntı cekmezsin gibi ama.
Arkadaşlar ben F klavye kullanıyorum ama hiç çeşit yok. Hisli ve ışıklı F klavye bakıyorum, hiç yok. Hep Q klavye var. nerede bulabilir veya nasıl yapabilirim?
Dostum ben F klavye kullanıyorum Q'da aşırı kötüyüm. Klavyem Q Klavye. Bakmadan yazdığım için klavye düzeninin önemi yok. Bazı oyunlar direkt Q ile ayarlı oluyorken bazıları senin klavyene göre kendini uyarlıyor. Velhasıl bakmadan F klavye kullanıcısıysan benim gibi istediğin bir modeli alabilirsin. Mekanik tarzında klavyeler güzel olabilir.
Hissiyat gayet güzel ama bir süre sonra o çok sevdiğin şakır şukur ses sinir bozucu bir hal almaya başlıyor o yüzden blue switch önermiyorum alıcaksan brown switch al, hanım evden kovacak az kaldı .