F/P 120mm fan önerisi

Popuup

Hectopat
Anakartım bu:GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
Bu Anakart'ın üzerinde SYS_FAN1 girişi var. Bu giriş üzerinden fanın RPM'ni köntrol edebileceğim bir fan önerisi bekliyorum. Fanı kasanın üzerine monte edeceğim egzoz fan olarak kullanacağım. RGB veya LED'li olmasına gerek yok anakart üzerinden kontrol edilecek şekilde olsun ve F/P ürünü olsun yeter. 100 TL civarlarında olması iyi olur. Şimdiden teşekkürler...

Bossbilişim dışında başka yerde stok bulunmuyor şimdilik. "Tahmini teslim süresi 1 gün" yazan ürünlerde sıkıntı olmadığı söyleniyor o yüzden buradan alabilirsiniz diye düşünüyorum. PST özelliği sayesinde fanları birbirine bağlayabilirsiniz, fazladan PWM splitter almanıza gerek kalmaz. Bu arada aynı sitede sadece "PWM" olan modeli var onu alırsanız fanları birbirine bağlayamazsınız alırken ona dikkat edin yukarıda attığım link sizin işinizi görecek olan model.

Bossbilişim dışında başka yerde stok bulunmuyor şimdilik. "Tahmini teslim süresi 1 gün" yazan ürünlerde sıkıntı olmadığı söyleniyor o yüzden buradan alabilirsiniz diye düşünüyorum. PST özelliği sayesinde fanları birbirine bağlayabilirsiniz, fazladan PWM splitter almanıza gerek kalmaz. Bu arada aynı sitede sadece "PWM" olan modeli var onu alırsanız fanları birbirine bağlayamazsınız alırken ona dikkat edin yukarıda attığım link sizin işinizi görecek olan model.
attığınız site pek güvenilir değil ve bu forumda linkinin paylaşılması yasak bu yüzden buradan tercih etmeyeceğim ama model numarasını aldım teşekkür ederim ilginiz için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı