F/P 27'+ monitör önerisi

tarık0634

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1650 ekran kartım ve Mac m1'e sahibim. Windows ve Mac'de kullanacağım kesinlikle minimum 27 inç veya daha büyük bir monitör istiyorum. Minimum 144Hz olsun istiyorum. Bütçem yok, en fiyat performans olanı almayı düşünüyorum. Yazılımcıyım ve genelde çalışacağım ama arada sırada oyun da oynayacağım. Ayrıca film izleyeceğim. Dolayısıyla renkleri güzel görmek istiyorum. Ve 2K olursa ekstra memnun olurum gibime geliyor. 1080 ile 1440 arasında çok fark var mı sizin fikriniz nedir? Aradaki paraya değer mi?

Halihazırda solda eski 19" monitörüm var ve sağda dikey 24" monitörüm var. Yan ekranlar olarak yetiyor fakat ana monitör olarak 21" ve TN panel dolayısıyla oldukça yetersiz kalıyor.

hocam yazilimci iseniz ve 27 inc istiyorsaniz bence 1440p alin cunku duyduguma gore yazilar 27 inc 1080p monitorlerde biraz bulanik gorunuyormus. fiyat olarak alacaginiz guzel bir 1080p monitor 5k olacak iken 1440p olanlar yaklasik 10k ediyor. ben kendim 24 inc 1080p kullaniyorum ve hem yazilim yaparken hem oyun oynarken veyahut film izlerken gayet memnunum. size ben guzel bir 1440p atayim soyle: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...ve-sync-pivot-gaming-monitor-pm-HBC000061UR7J

Hocam bu arada macOS 1440P'ye baglandiginda cok bulanik gozukuyor fakat onun basit bir uygulamasi vardi cozuyor o sorunu yani macOS ile uyumlu olur mu diye cok dusunmenize gerek yok.

Geç cevap veriyorum, kusura bakmayın hocam. Ultrawide'a ne dersiniz peki? Tüm monitörlerimi satıp üstüne 2K monitör parası ekleyip alabilirim muhtemelen. Tek korktuğum pencere yönetiminin zor olacak olması. Ne düşünüyorsunuz?

Hocam fiyatina gore cok iyi bir monitor, pencere yonetiminde hiç sıkıntı cekmezsiniz hatta cok daha rahat olur. Yani yazilimci oldugunuz icin belki dikey monitörunuzun eksikligini yasarsiniz yani bilmiyorum sizin icin ne kadar onemli. Fakat internetten biraz bakinca ultrawide monitorler MacOS'da pek net gozukmuyormus diye okudum, internetten videolarini izleyin g9'un MacOS'da nasıl gozuktugune. Eger kodlama vs yaparken Windows kullanacaksaniz gayet bir secim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…