F/P 2K 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
7000

weltschmerz0

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir süredir forumda araştırma yapıyorum fakat sürekli fiyatlar artışta veya stok bulunmuyor. Bir an önce alma vakti düşüncesinden çıkamıyorum.

2070 ekran kartıma uygun bir IPS monitör aramaktayım. Bir ürün alırken uzun süre götürmesini istiyorum, sık sık teknolojik alışveriş yapamadığım için F/P ürünlere yöneliyorum.

Home Office çalışıyorum, günde 10 saat kadar Office uygulamaları ve Chrome üzerinde çalışıyorum.

Bunun yanında vakit buldukça da arkadaşlarımla oyun oynuyorum şu anda 1366x766 bir monitörüm var ve artık gözlerimi bitirme evresinde

Oynadığım oyunlar ise çoğunlukla CS:GO tarzı FPS oyunlarıydı. Şu anda ekran kartımı güncelledim, monitör güncellemesi ile birlikte hikayeleri oyunlara da sarmayı planlıyorum.
Bunun haricinde Rust, PUBG, RDR2, GTA 5 tarzı oyunlarda oynayacağım.

Kredi kartı ile taksitli almayı planlıyorum fakat nakit avansta çekebilirim bu yüzden sıfır, İzmir içi ikinci el temiz bir ürün hiç fark etmeksizin maksimum 7K civarlarında monitör önerisi istemekteyim.

Normalde ikinci el 3-4K civarlarında bakmıyordum fakat bu mümkün olmayacak o yüzden 7.000 değil 7.500 ama çok iyi dediğiniz IPS bir monitör varsa stok dahilinde onu da alabilirim. Ölü pikselde değişim garantisi olmasını da isterim, yönlendirmeleriniz dahilinde tabii ki.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün 7.500 TL civarlarında favorilerime eklediğim bir ürün, 8.000 olmuştu şu anda 8.085 TL direkt olarak gaming.gen.tr üzerinden alayım mı sizce?
Ölü piksel veya diğer sorunlar için güvenilir midir?

Dün 7.500 TL civarlarında favorilerime eklediğim bir ürün, 8.000 olmuştu şu anda 8.085 TL direkt olarak gaming.gen.tr üzerinden alayım mı sizce?
Ölü piksel veya diğer sorunlar için güvenilir midir?

Yetkili satıcısı. Sorun olmaz.
Sabah Trendyol'da 7.999'du. Şimdi bir bakın. 8.500TL'ye dayanmış.

Yetkili satıcısı. Sorun olmaz.
Sabah Trendyol'da 7.999'du. Şimdi bir bakın. 8.500TL'ye dayanmış.

Aklımda ki bir monitördü, daha uygununu bulabilirim düşüncesi ile konuyu açmıştım fakat öneriniz üzerine satın aldım şu an. 12 taksit ile birlikte 8.800 TL civarı bir fiyata geldi.

Öneriniz için teşekkür ederim tekrardan, mutlu günler.

Geldiği zaman duygu ve düşüncelerinizi lütfen paylaşın.
Ufo ve ölü piksel testini mutlaka unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…