F/P 300-400 TL mouse önerisi

813898

Femtopat
Herkese selamlar ASUS oyuncu laptopum için oyuncu fareyi almak istiyorum. 300 400 çok fark edecekse 500 olsun bütçem var. uzun yıllar kullanmak istiyorum tek beklentim bu kablolu kablosuz fark etmez.

Herkese selamlar ASUS oyuncu laptopum için oyuncu fareyi almak istiyorum. 300 400 çok fark edecekse 500 olsun bütçem var. uzun yıllar kullanmak istiyorum tek beklentim bu kablolu kablosuz fark etmez.
Hocam 500e uzun süreli kullanım için mouse bence bulamazsınız bi 250 daha çıkın logitech g203 alın sevmeyeni çok fakat 2 yıla yakındır kullanıyorum hala daha scrollu bile ilk günkü gibi.

M300S. Eğer el boyutu ve tutuş şekli uyuyorsa. Düz M300 modelini kullanan biri olarak öneririm.

O bütçede alınabilecek pek fazla mouse yok.
Buna bakın.

Erkeğim el boyutum normalin bir tık altı. Avucumun içine iyice oturtup kullanıyorum boyutu ne küçük ne büyük olsun.

El boyutun? Tutuş şeklin?
Erkeğim el boyutum normalin bir tık altı. Avucumun içine iyice oturtup kullanıyorum boyutu ne küçük ne büyük olsun.

Legion M300s bu bütçede başka mouse yok.

Tamamdır bakıyorum teşekkürler.

Biri daha önerdiğine göre sipariş edeyim teşekkürler tavsiye için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…