Dostum bambu iyi ama pahalı.
2.el ELEGOO neptun 4Pro Creality CR6 SE ve Creality CR10s Pro cralty ender 3 V2 ender3 V2 buldum fiyatları ortalama 4K 8k arası bunlar arasından hangisi başlangış için daha iyi olur bir de 2. el almakta sıkıntı olur mu?
Dostum 2el alma bence kingroon klp1 3D olabilir belki sen araştır derim.
2. El alabilirsin, bundan hiç sorun çıkmaz. Yazıcılar aşırı eskiyen şeyler değiller; bozulan parçası olursa zaten değiştirebilirsin. Bu bütçeyle Elegoo Neptune 4 veya Pro al geç derim. Fakat alırken ticari makine almamaya dikkat et; bunlar genelde çok uzun süre kullanılmış, yorulmuş cihazlar oluyor. Daha çok bu işi hobi olarak yapanlardan almaya çalış.2.el ELEGOO neptun 4Pro Creality CR6 SE ve Creality CR10s Pro cralty ender 3 V2 ender3 V2 buldum fiyatları ortalama 4K 8k arası bunlar arasından hangisi başlangış için daha iyi olur bir de 2. el almakta sıkıntı olur mu?
2. el alabilirsin, bundan hiç sorun çıkmaz. Yazıcılar aşırı eskiyen şeyler değiller; bozulan parçası olursa zaten değiştirebilirsin. Bu bütçeyle ELEGOO neptune 4 veya Pro al geç derim. Fakat alırken ticari makine almamaya dikkat et; bunlar genelde çok uzun süre kullanılmış, yorulmuş cihazlar oluyor. Daha çok bu işi hobi olarak yapanlardan almaya çalış.
Bir arkadaş tavsiye atti bu nasıl hocam.
Alınmaz. Artık bu tarz Creality'nin yazıcıları çok eskide kaldı. Yazıcı aslında güzel bir yazıcı fakat inanılmaz yavaş. ELEGOO neptune 4 Pro ile 4 saatte basacağın şeyi bununla 10 saatte basarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.