F/P açısından GTX 1660 Ti vs GTX 1660 SUPER

Hocam o şekilde bakarsak herhangi bir indirimde Ti de 1800lere geriliyor. Doğrudur overclockla geçer ama hazır overclocklu bir Ti almak da mantıklı olabilir. Yılbaşı indirimlerini beklemek lazım.
Kesinlikle bekleyin, bir görün zaten kaldı 1 hafta. Bence PSU işini görebilir. Dediğim gibi yazıp bir hesaplama yapın bakalım, ne çıkacak.

Hocam o şekilde bakarsak herhangi bir indirimde Ti de 1800lere geriliyor. Doğrudur overclockla geçer ama hazır overclocklu bir Ti almak da mantıklı olabilir. Yılbaşı indirimlerini beklemek lazım.
Overclockla 1660Ti ı geçiyor ve aynı derecede çalışıyor ben olsam Super olanı alırdım tabi herkezin görüşü farklı ben her zaman en güncel ve yeniden yanayım

Bende açıkçası SUPER modelini almak istiyorum ama yine de bir sorayım dedim. Herhalde attığım linkteki Gigabyte 1660 SUPER modeli alınır, bir sorun çıkarmaz. Ayrı olarak PSU sıkıntı çıkarmazsa kullanmaya devam ederim, tabii ki fazladan para vermek istemem.

Çıkartacağını hiç sanmıyorum zaten nvidia sitesinde önerilen güç olarak 450 W yazmış sizin güç kaynagınız 456 W güç veriyor bence kafanıza bile takmanız hata

VS serisi sorunlu diye biliyorum.
O sorunlu modeller 2018den öncekiler diye biliyorum şuan sorunlu modelleri kaldığını sanmıyorum fakat içiniz rahat etmeyecekse +80 Gold bunu alabilirsiniz.

Evet FSP markasıda olabilir

İkisi de güzeldir. @Silinen üye hocam doğru diyor. O modeller önceden sıkıntılıydı. Şu an bir sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…