Hocam F/P ama 3-4 arası olabilir daha uyguna da olabilir.Bütçe nedir?
Bunların arasında kullanım kolaylığı ve ürün olarak hangisini önerirsin?Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 3.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips HD9255/60 Airfryer 5000 Serisi 4.1 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips HD9255/60 Airfryer 5000 Serisi 4.1 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips HD9255/60 Airfryer 5000 Serisi 4.1 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 2.939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 2.545,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cosori'de baya tutulan bir marka ancak garanti konusunda nasıl bir deneyim sunuyor bir fikrim yok. Bunun dışında Xiaomi ve Philips zaten kendini kanıtlamış ve iyi ürünler sunuyor airfryer konusunda.
Xiaomi kullanıyorum ben, temizlemesi de kullanımı da oldukça kolay. Bunun dışındakiler için bizzat kullanmadım yorum yapmam pek doğru olmaz.Bunların arasında kullanım kolaylığı ve ürün olarak hangisini önerirsin?
Güvenilir hocam.Teşekkür ederim. PTTAvm güvenilir midir ordan alsam sorun çıkmaz değil mi? Yoksa Hepsiburada üzerinden mi sipariş vereyim?
Sağol hocam. Gönderdiğim Xiaomi markasını sipariş ettim bana yeteceğini düşünüyorum. Yardımların için sağolGüvenilir hocam.