Butce?Malum okullarda ziller kalktı, bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Böyle telefona bağlı olmasa bile bağlandıktan sonra adım sayımı iPhone telefonuma aktaracak, öğrenci işi, fiyat performans bir saat önerir misiniz?
Bütçe?
Hocam piyasayı tam bilmiyorum kusura bakmayın ama çok uçuk olmayacak şekilde önerilerine açığım.
Kare, dikdörtgen mi seversin bileklik tarzında mı?
Kare şeklinde daha iyi olur.
Hocam bunların Watch 3 active modeli de hoşuma gitti ama mesela ben telefona bağlı olmadan 500 adım attım örneğin bunu telefona bağlanınca geçiriyor mu bunun hakkında bir bilginiz var mı![]()
Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat
Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat M2352W1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
App Store'da mi fitness mevcut, kullanabilirsin.
Telefona baglandigi zaman adimlar gecer.Hocam bunların Watch 3 active modeli de hoşuma gitti ama mesela ben telefona bağlı olmadan 500 adım attım örneğin bunu telefona bağlanınca geçiriyor mu bunun hakkında bir bilginiz var mı
Tamam hocam teşekkür ederimTelefona baglandigi zaman adimlar gecer.
Watch 3 active biraz eski bir saat, butce sıkıntın yoksa attigimi almani oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.