F/P AM5 uzay kasa bilgisayar toplama

• Konuyu başlatan rhars
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 400

rhars

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem 20 bin TL civarı. Oyun için alacağım. İndirimleri bekleyip tek tek de toplayabilirim sistemi. 2. el önerirseniz de fatura kutu vs. duran ürünleri düşünebilirim fakat son tercihim olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

edit: uzay montaj yerine uzay kasa yazmışım 😁

Bütçem 20 bin TL civarı. Oyun için alacağım. İndirimleri bekleyip tek tek de toplayabilirim sistemi. 2. el önerirseniz de fatura kutu vs. duran ürünleri düşünebilirim fakat son tercihim olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Sıfır toplayalım olsun bitsin :).

Şöle topladım sıfır ekran kartını ikinci el seçelim bence ne dersiniz?

bende ekran kartını 2. el düşündüm hocam sonra upgrade edeceğim zaten teşekkürler tavsiye için

15 bin tl civarına geliyor arkadaşın attıkları. 6 bin tlye 7500f yerine 4 bin tlye 8400f de düşünülebilir ekran kartına bütçe kalmazsa diye. Bu şekilde ekran kartına 7bin tl bütçe ayrılmış olur. Biraz da bütçeyi esnetirsek pazarlıkla vs. 8.5-9 civarına RX 6800 gayet güzel olabilir. 16GB vram ve 2K 60fps üzerini rahatlıkla sunan bir performansı var acele etmeden bir süre sizi rahatlıkla idare eder.

Edit: Ama uzun vadeli düşünürsek ve özellikle online oyunlardaki performanslarına baktığımızda örneğin 6 ay idare etsin ben zaten güzel bir ekran kartı alırım dersen 7500f uzun vadede daha mantıklı bir seçim olabilir. Bazı oyunlarda %5 gibi rahatlıkla göz ardı edilebilecek performans farkı varken bazı oyunlarda bu fark %15'leri görebiliyor ki bu da 8400f ile 85fps aldığın bir oyunda 7500f ile 100fps alabilirsin. Ekran kartı olarak da 6-7 bin TL civarlarında 6600XT gibi bir kart alabilirsin. En azından ekran kartını yenilediğinde işlemci için keşke 7500f alsaydım demezsin. Ama ekran kartını hemen değiştirmeyeceksen o zaman 6600XT yerine 6800 almak daha mantıklı olur 8gb vram yerine 16gb vram ve performans olarak da 6600XT'nin iki katı FPS veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı