Sıfır toplayalım olsun bitsinBütçem 20 bin TL civarı. Oyun için alacağım. İndirimleri bekleyip tek tek de toplayabilirim sistemi. 2. el önerirseniz de fatura kutu vs. duran ürünleri düşünebilirim fakat son tercihim olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
edit: uzay montaj yerine uzay kasa yazmışım
Bütçem 20 bin TL civarı. Oyun için alacağım. İndirimleri bekleyip tek tek de toplayabilirim sistemi. 2. el önerirseniz de fatura kutu vs. duran ürünleri düşünebilirim fakat son tercihim olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
edit: uzay montaj yerine uzay kasa yazmışım
bende ekran kartını 2. el düşündüm hocam sonra upgrade edeceğim zaten teşekkürler tavsiye içinSıfır toplayalım olsun bitsin.
Şöle topladım sıfır ekran kartını ikinci el seçelim bence ne dersiniz?Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şeyde yapabiliriz psu yuda ikinci el yapabiliriz ama sorunlu olabiliyorlar. Bence sıfır tercih edelim. Ama siz bilirsiniz.bende ekran kartını 2. el düşündüm hocam sonra upgrade edeceğim zaten teşekkürler tavsiye için
Şeyde yapabiliriz PSU yuda ikinci el yapabiliriz ama sorunlu olabiliyorlar. Bence sıfır tercih edelim. Ama siz bilirsiniz.
Hocam ayıptır sorması nerde oturuyorsunuz size kart aricamda.Sıfır daha iyi olur hocam teşekkürler sistem için.
İstanbul hocamHocam ayıptır sorması nerde oturuyorsunuz size kart aricamda.
Atacağım şimdi.İstanbul hocam
Bütçe artarsa.İstanbul hocam
Atacağım şimdi.
Bütçe artarsa.
Artmazsa.