F/P ARGB Fan Önerisi

Yer
182. Filoda
Daha fazla  
Cooler Master MB511 kasamın ön fanları aşırı ses çıkardığı için 3 adet yeni ARGB fan almak istiyorum. Aklımda AirBlazer 120R modeli var. Bu fiyatlarda çok ses çıkartmayan ARGB fan öneriniz var mı?

Aynı kasayı kullanıyorum. Hiç ses çıkartmıyor benim fanlar. Aksine çok sessiz. Tozlandığı için ses yapıyor olabilir mi?

Aynı kasayı kullanıyorum. Hiç ses çıkartmıyor benim fanlar. Aksine çok sessiz. Tozlandığı için ses yapıyor olabilir mi?
Siz aynı kasanın ARGB modelini kullanıyor olabilirsiniz. Fanlar ilk aldığımdan beri çok ses çıkartıyor ve artık çok dikkatimi dağıtıyor.
Bir de bir sorum daha olacak. Bu fanlardan alırsam içinden montaj için vida çıkıyor mu? Hiç fan almadığım için bilmiyorum.

Vida çıkmasa bile sorun değil. Şu an kullandığınız fanların vidalarını takabilirsiniz.

Genelde fanları 3'lü paket alınca içinden çoğaltıcı kabloları, kontrolü vs çıkabiliyor. Daha da uyguna geliyor hatta bu ekstra aparatlar sayesinde fiyatı. Vida da çıkacaktır.

Türkiye'de bunar kit halinde satılmıyor bildiğiniz gibi, ya da varsa ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…