Cooler Master MB511 kasamın ön fanları aşırı ses çıkardığı için 3 adet yeni ARGB fan almak istiyorum. Aklımda AirBlazer 120R modeli var. Bu fiyatlarda çok ses çıkartmayan ARGB fan öneriniz var mı?
RPM çok güzel. Havayı da sağlam üflüyor. Tabi haliyle ses de yapacaktır. PWM özelliğinde kullanacaksan eğer bilgisayr ısınmadıkça ses çıkmaz, rahat edersin. Bence güzel tercih.
Siz aynı kasanın ARGB modelini kullanıyor olabilirsiniz. Fanlar ilk aldığımdan beri çok ses çıkartıyor ve artık çok dikkatimi dağıtıyor.
Bir de bir sorum daha olacak. Bu fanlardan alırsam içinden montaj için vida çıkıyor mu? Hiç fan almadığım için bilmiyorum.
Siz aynı kasanın ARGB modelini kullanıyor olabilirsiniz. Fanlar ilk aldığımdan beri çok ses çıkartıyor ve artık çok dikkatimi dağıtıyor.
Bir de bir sorum daha olacak. Bu fanlardan alırsam içinden montaj için vida çıkıyor mu? Hiç fan almadığım için bilmiyorum.
Genelde fanları 3'lü paket alınca içinden çoğaltıcı kabloları, kontrolü vs çıkabiliyor. Daha da uyguna geliyor hatta bu ekstra aparatlar sayesinde fiyatı. Vida da çıkacaktır.
Genelde fanları 3'lü paket alınca içinden çoğaltıcı kabloları, kontrolü vs çıkabiliyor. Daha da uyguna geliyor hatta bu ekstra aparatlar sayesinde fiyatı. Vida da çıkacaktır. Eki Görüntüle 1264347