Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #1 Bütçe: 2000₺ Dışarıya ses vermeyecek yüksek ve net ses veren silikonsuz Bluetooth kulaklık arıyorum.
queenlightning Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Headphone tarzında arıyorsan Anker Soundcore öneririm ses kalitesi gerçekten güzel.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #3 queenlightning dedi: Headphone tarzında arıyorsan Anker Soundcore öneririm ses kalitesi gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz arıyorum hocam.
queenlightning dedi: Headphone tarzında arıyorsan Anker Soundcore öneririm ses kalitesi gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz arıyorum hocam.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 6 Eylül 2023 #4 Amazon.com.tr Satan kişi amazonun kendisi mi bilmiyorum ama çok iyi fiyat. Kulaklığı 1.5 senedir kullanıyorum görünüş hariç çok kaliteli. Edit: Bütçe daha yüksekmiş yeni farkettim.
Amazon.com.tr Satan kişi amazonun kendisi mi bilmiyorum ama çok iyi fiyat. Kulaklığı 1.5 senedir kullanıyorum görünüş hariç çok kaliteli. Edit: Bütçe daha yüksekmiş yeni farkettim.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #5 lampeonn dedi: Amazon.com.tr Satan kişi Amazon'un kendisi mi bilmiyorum ama çok iyi fiyat. Kulaklığı 1.5 senedir kullanıyorum görünüş hariç çok kaliteli. Edit: Bütçe daha yüksekmiş yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Şarjı ne kadar gidiyor hocam? Bir de Type-C mi?
lampeonn dedi: Amazon.com.tr Satan kişi Amazon'un kendisi mi bilmiyorum ama çok iyi fiyat. Kulaklığı 1.5 senedir kullanıyorum görünüş hariç çok kaliteli. Edit: Bütçe daha yüksekmiş yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Şarjı ne kadar gidiyor hocam? Bir de Type-C mi?
Doğukan Selim Picopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile ilgileniyor. 6 Eylül 2023 #6 Telefon içinse ben bir tane almıştım 1000 TL'di.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 6 Eylül 2023 #7 Jynaris dedi: Şarjı ne kadar gidiyor hocam? Bir de Type-C mi? Genişletmek için tıkla... Type-C. Şarjı 5-6 saat gidiyor mikrofon kullanımına göre azalabiliyor. Kutu 4 kere falan şarj edebiliyor. Birde hızlı şarj var.
Jynaris dedi: Şarjı ne kadar gidiyor hocam? Bir de Type-C mi? Genişletmek için tıkla... Type-C. Şarjı 5-6 saat gidiyor mikrofon kullanımına göre azalabiliyor. Kutu 4 kere falan şarj edebiliyor. Birde hızlı şarj var.