Murat akın Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 240 Çözümler 2 6 Mayıs 2020 #11 NightFlowey dedi: Telefon için mi? Telefon modeli nedir? Bazi telefonlar 5GHz desteklemediği için sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hem telefon hem PC için. Telefon Note8. H. NightFlowey dedi: Telefon için mi kullancan? Telefonun 5GHz olmasina dikkat et. Genişletmek için tıkla... Telefon ve PC ikisinde de kullanmak istiyorum.
NightFlowey dedi: Telefon için mi? Telefon modeli nedir? Bazi telefonlar 5GHz desteklemediği için sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hem telefon hem PC için. Telefon Note8. H. NightFlowey dedi: Telefon için mi kullancan? Telefonun 5GHz olmasina dikkat et. Genişletmek için tıkla... Telefon ve PC ikisinde de kullanmak istiyorum.
F friedkin Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 199 14 Mayıs 2020 #12 Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11 Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com bunu kullanıyorum sesini çok beyendim.
Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11 Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com bunu kullanıyorum sesini çok beyendim.