20 bin TL F/P direksiyon seti önerisi

Bütçe
20000

HIN

Decapat
Merhaba şu an elimdeki G27 direksiyon setimi satıp üstüne biraz para ekleyip daha iyi direksiyon almak istiyorum. Çoğunlukla ETS 2 ve o tarz oyunlar oynuyorum. Kendim araştırmam neticesinde Pxn V10 pro diye bir direksiyon buldum. Sizce alınır mı? F/P olarak iyi midir? Veya başka önerebileceğiniz direksiyon var mıdır? Bir de vites lazım onu da biraz araştırdım birkaç model buldum ancak nasıldır pek anlamadım. F/P vites önerirseniz sevinirim. Daha iyi anlamam için G27 ile kıyaslarsanız iyi olur. Olabildiğince düsük fiyatta F/P set istiyorum şimdiden teşekkürler.

Öneriniz için sağ olun ancak pxn yani Direct Drive varken G29 bakılacağını düşünmüyorum ki zaten G27 ile G29 aynı dişli sistemi kullanıyor.

Kendiniz araştırdıysanız forumda benim önerimle V10 Pro alıp mutlu mesut yaşayan arkadaşları da görmüşsünüzdür :D

Kendiniz araştırdıysanız forumda benim önerimle V10 Pro alıp mutlu mesut yaşayan arkadaşları da görmüşsünüzdür :D

Evet hocam her yerdesiniz 😄

Ben size pedalını sormak istiyorum hocam G27 ile nasıl bir fark vardır? Gördüğüm kadarıyla plastik galiba pxnnin pedalı. Bir de 15 binden daha düşme ihtimali var mı size göre?

Evet hocam her yerdesiniz 😄

Ben size pedalını sormak istiyorum hocam G27 ile nasıl bir fark vardır? Gördüğüm kadarıyla plastik galiba pxnnin pedalı. Bir de 15 binden daha düşme ihtimali var mı size göre?
Pedalının plastik olması sorun değil de fren pedalı G29'a göre yumuşak. Bazı 50 kg arkadaşlar sert diyor ama o onların güçsüzlüğü bence :D Sert pedal istiyorsanız 2k fark verip Ultra'ya bakacaksınız.
15K'dan aşağı düşme ihtimali milyonda - sonsuz. Kalmadı öyle bir ihtimal. İndirim bekleyen arkadaşların hepsi cortladı. Burası Türkiye ya tutmuş bir ürünü indirirler mi durduk yere. Şu stokları bitsin fiyat artacaktır. Alacaksınız 3'e 5'e bakmayın alın. Bu fiyata DD set yok.

Anladım hocam 3 farklı hissiyatı vardır değil mi? Yani gaz yumuşak debriyaj gaza göre biraz sert fren daha sert gibi yani.
Tabiki gazla fren birebir aynı değil ama yine de istenilen sertlikte değil. Benim VD6'da fren kiti var ama stand olmadığı için takamıyorum maalesef. Onu takınca da çok sert oluyor 100 kilo beni koltukla geri itiyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı