F/P Elektro Gitar Önerisi

LCrew

Femtopat
Daha fazla  
Açıkçası, hayatımda hiç elektro gitar kullanmadım ve çalmadım. Bu işlere yeni yeni başlayacağım. Bir mesem öğrencisi olarak, 7 bin lira, 10 bin lira gibi fiyatlar çok uçuk. Fiyat performans elektro gitar önerisi olan var mı?

Hocam başlangıç gitarı birnevi para tuzağı. Sen alacaksın ucuz gitarı sesi tam net değil, klavyesi rahat değil. Bence bir elektro gitar kursuna git orada zaten sana elektro gitar verirler. Biraz takılırsın. Ya da ikinci el gitar piyasası çok yaygın. İkinci el al. Önemli olan diğer parça da amfi. Sonuçta gitarın o muazzam tonlarını amfi verecek. Siz bir araba alırken nasıl yüzbin liraları gözden çıkarıyorsanız gitarda da onbin liraları gözden çıkartın. Yoksa pişman olursunuz. Ya da benim gibi akustikle başlayın. Hem telleri çelik (elektro da çelik ya önden alışırsınız) hem de ucuz.

En ucuz ama iyi de iş görecek amfi.
Orta seviye muazzam rahat stratocaster.

İkinci ellerini temiz bulursanız ucuza getirirsiniz. Bunlar gerçekten zevkle gitar çalmanız için yeterli. Diğer türlü bence boş.

Sonuçta hemen bozulan bir ürün değil bunlar. Yıllarca çalarsınız. Tek seferde biriktirin paranızı alın. Ya da elektro kadar eğlenceli olan, ortamlarda da çalabileceğiniz akustik gitar alın.
Hangi şehirdesiniz ikinci el bakabilirim.

Son düzenleme:
Erzincan'da yaşıyorum. Belki burada temiz gitar bulamam. Ama kursa gidebilirim.

Erzincan'da yaşıyorum. Belki burada temiz gitar bulamam. Ama kursa gidebilirim.
Bütçe çıkarsa sıfır, çıkmazsa bu arkadaştan ikinci el x100 alınabilir. İyidir cort.

1 Yıl önce ilana konulmuş. Vazgeçip ilanı kaldırmayı unutmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…