F/P en ince ve hafif Gaming laptop önerisi

Do Widzenia

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri
Merhaba,

İşim ve devamlı seyahat ettiğimden dolayı şu anda Dell Inspiron 5510 model cihaz kullanmaktayım. Fakat bu cihaz çoklu işlemler ve bir yandan oyun açarsam inanılmaz kasma ve takılma yapmakta. 8 GB RAM'dan dolayı yaptığını düşündüm ve 16 GB'a yükselttim. Ama nafile hala kasma ve donma devam ediyor.

Ben araştırmalarım gereği MSI Thin model cihazları gördüm. Sizin bu cihaz ve önerebileceğiniz başka modeller hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İyi sosyaller.

Cihaz ne kadar inceyse o kadar ısınır. Ne kadar kalınsa o kadar ağır olur. Isınma durumunda soğutulmadığı durumda performansı düşürür. Ağır olanda ısınır ama ince olan daha çok ısınır.

Hocam bütçe ortalama 20.000 TL bandında.

Hocam biliyorum fakat zayıf ofis tarzı cihazlar gerçekten can sıkıyor. Bana daha performanslı ve bir o kadar da hafif rahat taşınabilir bir cihaz lazım. Bu cihaz konusunda ne düşünüyorsun?

16.1 olması sıkıntı olmazsa fazla kalın bir model olduğunu düşünmüyorum, görünüşü de sade.

Hocam şundan dolayı dedim thin modeli yerine msi'nin başka modellerine bakın biraz ağır olur ama daha iyi olur.

İnce bir laptop istiyorsanız Hp Victus modellerine yöneltebilirsiniz, ben bunu öneririm Acer Nitro 5 AN515-58-51U3, Intel i5-12500H İşlemci, 8GB RAM 512GB SSD, 15.6 inç 144hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB Harici Ekran Kartı, Linux Eshell İşletim Sistemi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Mesela şu yaklaşık 2 kg arkadaş gerçekten iyi bir model önermiş ama ben işlemci olarak Ryzen sevmiyorum. AMD işlemcileriyle zamanında çok uğraştım. Yeni modeller hakkında bir şey diyemem.

Ben araştırmalarım gereği MSI Thin model cihazları gördüm. Sizin bu cihaz ve önerebileceğiniz başka modeller hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam MSI Thin serisine asla bakmanızı önermem. Kronik ısınma sorunlu bütün seri.

Hocam çok teşekkürler birazdan inceleme videolarını izleyeceğim.

Hocam bu Victus modelini malum teknoloji mağazasında görmüştüm. Çok ağır gelmişti bana.

Mesela şu yaklaşık 2 kg arkadaş gerçekten iyi bir model önermiş ama ben işlemci olarak Ryzen sevmiyorum. AMD işlemcileriyle zamanında çok uğraştım. Yeni modeller hakkında bir şey diyemem.

Hocam bu model bana fazla ağır gelmişti acaba yanlış mı hatırlıyorum. Akşam bir teknoloji mağazasına gideceğim.

Hocam MSI Thin serisine asla bakmanızı önermem. Kronik ısınma sorunlu bütün seri.

Hocam internette inceleme videolarını izlemiştim. Isınmadan problem yaşayan birini göremedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…