T Trochlea Humeri Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 120 13 Haziran 2023 #1 Evime internet bağlatacağım tek başıma yaşıyorum ve çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Uygun fiyatlı F/P olarak önerebileceğiniz tarifeler var mı?
Evime internet bağlatacağım tek başıma yaşıyorum ve çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Uygun fiyatlı F/P olarak önerebileceğiniz tarifeler var mı?
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Haziran 2023 #2 Trochlea Humeri dedi: Evime internet bağlatacağım tek başıma yaşıyorum ve çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Uygun fiyatlı F/P olarak önerebileceğiniz tarifeler var mı? Genişletmek için tıkla... En az kaç Mbps istiyorsunuz?
Trochlea Humeri dedi: Evime internet bağlatacağım tek başıma yaşıyorum ve çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Uygun fiyatlı F/P olarak önerebileceğiniz tarifeler var mı? Genişletmek için tıkla... En az kaç Mbps istiyorsunuz?
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #3 TTNET ve Turkcell bulaşmayın derim hocam
T Trochlea Humeri Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 120 13 Haziran 2023 #4 RedStone18 dedi: En az kaç Mbps istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası internet hızı hakkında da pek bir bilgim yok ne önerirsiniz acaba çok oyun oynayan birisi değilim daha çok akademik
RedStone18 dedi: En az kaç Mbps istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası internet hızı hakkında da pek bir bilgim yok ne önerirsiniz acaba çok oyun oynayan birisi değilim daha çok akademik
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #5 Trochlea Humeri dedi: Açıkçası internet hızı hakkında da pek bir bilgim yok ne önerirsiniz acaba çok oyun oynayan birisi değilim daha çok akademik. Genişletmek için tıkla... www.fixnet.com.tr/evinterneti bakın hocam. Technopat'a 2 tane FixNet inceleme konusu var bakmanızı öneririm.
Trochlea Humeri dedi: Açıkçası internet hızı hakkında da pek bir bilgim yok ne önerirsiniz acaba çok oyun oynayan birisi değilim daha çok akademik. Genişletmek için tıkla... www.fixnet.com.tr/evinterneti bakın hocam. Technopat'a 2 tane FixNet inceleme konusu var bakmanızı öneririm.