Merhaba, müşteri memnuniyeti iyi bizi üzmeyecek F/P ev interneti sağlayıcıları nelerdir? Acaba 4 kişilik bir aileyiz hangi internet sağlayıcısı bizim için daha iyi olur. Oturduğum yerde fiber altyapısı bulunmuyor ev interneti konusunda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, müşteri memnuniyeti iyi bizi üzmeyecek F/P ev interneti sağlayıcıları nelerdir? Acaba 4 kişilik bir aileyiz hangi internet sağlayıcısı bizim için daha iyi olur. Oturduğum yerde fiber altyapısı bulunmuyor ev interneti konusunda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Bu olay tamamen sizin bölgenize bağlı. Bence komşunuz varsa komşulara sormaniz iyi olur. Özellikle oyun oynayan komşunuz varsa o durumu daha iyi anlar.
Bu olay tamamen sizin bölgenize bağlı. Bence komşunuz varsa komşulara sormaniz iyi olur. Özellikle oyun oynayan komşunuz varsa o durumu daha iyi anlar.
Üst komşuda Superonline 50 MB VDSL paket vardı yanlış bilmiyorsam akrabam olur kendisi hız testinde 50 MB alıyordu bilgisayarda oyun oynama fırsatımda oldu gayet iyi bir deneyimdi, yukarıda bir arkadaş Netspeed önermiş 290TL'ye 35MB VDSL paket kullanmaya başlasak sizce üzer mi?
Bende Kablonet'e baktım fiyatları iyi geldi şikayetlerine bakayım dedim o beni biraz yanılttı.
Üst komşuda Superonline 50 MB VDSL paket vardı yanlış bilmiyorsam akrabam olur kendisi hız testinde 50 MB alıyordu bilgisayarda oyun oynama fırsatımda oldu gayet iyi bir deneyimdi, yukarıda bir arkadaş Netspeed önermiş 290TL'ye 35MB VDSL paket kullanmaya başlasak sizce üzer mi?
Ben İstanbul-Ankara-Adana'da kullandım. Sorunsuz bayağı, müşteri hizmetleri de çok iyi. Bence tek eksiği modeminin çekim gücü, hep bunda sorun yaşadım ama routerla çözdüm. Şunu bil ki nispeten merkezi yerlerde kullandım Kablonet'i, eğer daha kırsaldaysan verdikleri hizmet nasıl bilemiyorum. Bu arada fahiş zam yapmıyorlar taahhüt dolunca ve bu çok önemli zannımca.
Kablonet ne taahhüt ediyorsa veriyor ara sor derim.
Ben de uygun fiyatlı bir ISS ile VDSL'e geçeceğim. En uygun Comnet var benim gördüğüm. Kullanan arkadaşlarım tanıdıklarım oldukça memnun bakalım ben ne kadar memnun olacağım.
Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar.
www.comnet.com.tr
Sıfırdan bağlatıyorsan ayda 305₺'ye gelir tekte 3700₺ öder rahatınıza bakarsınız. Olan interneti geçirtecekseniz de ayda 240 tekte 2900₺ gibi bir fiyata 100Mbps'ye kadar internet alırsınız.