F/P ev interneti önerisi

Daha fazla  
Uzun süredir Kablonet kullanıyorum ama bizim burada altyapısı patladı. 2 günde 1 anca internet veriyor. İnterneti değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an Comnet düşünüyorum ama onun da sürekli interneti kesiliyor diyorlar. Başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
superonline öneren fazla olmasa da ben gayet menmunum 100mbps internet hızıyla anlaşmıştım kablosuz kullanmama rağmen 90 mbps alıyorum herhangi bir kesinti kopma sorunu yaşamadım çok şükür şuana kadar türktelokom kesinlikle önermiyorum türk net de biraz tuzlu öğrenci dostu değil ( bence)

Ev interneti olarak Comnet ne kadar saglıklı olur bilemiyorum kullanıcılarının müşteri temsilcisine ulaşamadığı konusunda bayağı şikayet var ev interneti alanında daha yaygın bir firma kullanırsanız daha iyi gibi olabilir bence TurkNet altyapısı varsa TurkNet kullanın.

türktelekom altyapısında türknet kullanıyorum 100mb destekliyor 105 mb download 25 mb upload ve kablosuz 15 20 ms stabil oyun oynuyorum fiyatı biraz pahalı ama kurulumda felan ücret yok

türktelekom altyapısında türknet kullanıyorum 100mb destekliyor 105 mb download 25 mb upload ve kablosuz 15 20 ms stabil oyun oynuyorum fiyatı biraz pahalı ama kurulumda felan ücret yok
Türknet fp değilde sadece p gibi duruyor ama.

Ben FixNet'e geçiş yaptım TurkNet'ten fiyattan dolayı. Marmara bölgesinde isen FixNet'i tavsiye edebilirim. Arkadaşını getir kampanyası ve ilk 6 ay indirimli kampanyası var. Yani 100 Mbps fiber internet 350 TL, arkadaşını getir ile 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanıyorsun. Senin altyapın VDSL imiş, 100 Mbps VDSL 280 TL, arkadaşını getir ile 250 TL civarına gelebilir ilgilenirsen.
www.fixnet.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…