F/P Fan Tavsiyesi

Arctic soğutma sistemleri konusunda çok iyidir. Çok fazla F/P ürünü vardır. fiyatının hakkını verir.
 
ARCTIC

Ürünlerine bakabilirsiniz gayet kaliteliler. Mx4 termal macunu f/p olmasıyla ünlüdür. Fiyatı Nanokatalog'da ucuz başka sitelerde 50TL gibi fiyatlara satılıyor. Nanokatalog için alışveriş yapanlar memnun.
 
Arctic soğutma sistemleri konusunda çok iyidir. Çok fazla F/P ürünü vardır. fiyatının hakkını verir.
Arctic Cooling Arctic Fan 12 Pwm Yorumları
Şurda kötü yorumlar gördüm O yüzden soruyorum.

Kasa resmimi attım 3 adet fan. 2 aşağı 1 çıkışa olacak şekilde yeterli olacak mıdır? Ucuz olduğu için daha fazla da alabilirim.

Amazon yorumları çok iyiymiş.
https://www.amazon.com/ARCTIC-F12-P...pID=31wDQ0MBrqL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch
 
Hepsiburada'da değişik yorumlar oluyor. 970 Evo SSD için idare eder yorumu yapan vardı.

Kasanın üstünde fan yeri varsa üstüne egzoz görevi görecek şekilde arkaya takarsanız iyi olur.
 
3 fan kasaya yeter. 80 derece biraz yüksek, kasa dışarı hava atamıyor. Takılacak fanlar kasaya nefes aldırır. Arkadaşların önerdiği fanlarada bakabilirsin. Kit olarak fan almazsan fan kontrolcüsü şart. Kontrolcü yerine çoklayıcı alırsan sistem bütün fanları tek bir fan olarak görür. Yani fanları tek tek özelleştiremezsin. Yaptığın ayarlar bütün fanlarda geçerli olur.
Arctic Soğutma Fan BioniX F120 Sarı PWM Gaming Fan ACFAN00094A - Nanokatalog
 
Bende onu soracaktım anakartımda 2 tane boş 4 pinli fan portu gördüm. Kit halinde olanını görmedim arcticin. Varsa link atar mısın? Veya uyumlu bir kontrolcü nerden bulabilirim?
Attığın sarı fan öbüründen daha mı iyi?

30 TL'lik bir fandan 150lik performans bekleyenler o kötü yorum atanlar.
Ciddi bir performans farkı var mı yani? Veya gürültüsü mü yüksek arcticin. Amazon yorumlarında sessiz demişler. Fakat üzerinde 26-29 db yazıyor. Cm, corsair gibi markaların 20db.
 
Son düzenleme:
Kit o fanlar yok malesef. Fan kontrolcü ya da fan çoklayıcı kablo almak lazım. 2'si arasındaki farkı üst mesajda yazmıştım.
 
Kit o fanlar yok malesef. Fan kontrolcü ya da fan çoklayıcı kablo almak lazım. 2'si arasındaki farkı üst mesajda yazmıştım.
Valla o ek bir şey alma işi ve 26-29 db yazması gözümü korkuttu. 3lü paket alıcam gibi. Air balance 3lüden başka da seçenek bulamıyorum. Air flowun 3lüsü olsaydı keşke için rahat ederdi. Mecburen bunu alıcam sanırım.
Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Balance 3'lü Paket Fiyatı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…