F/P Fan Tavsiyesi

Bu kit işini görür dostum. 20 db ses değeri maksimum devirde verdiği ses olacak. Akıllı modda çalıştırırsan sessiz çalışırlar. RGB ya da LED'li istemiyorsan alternatif çok ama RGB olarak F/P Cooler Master. Ayrıca kitin içindeki RGB kontrolcü ayrı olarak 200-250TL arası fiyata satılıyor. Kit olarak almak baya karlı bu durumda. Uygun fiyatlı olarakta bu kiti önerebilirim. Cooler Master'a rakip olamaz tabiki. Cooler Master'ın RGB olayı bambaşka.
Aerocool P7-F12 Pro 3 x 12cm RGB Led Fan + RGB Kontrolcü Fan Hub (AE-P7F12-PRO)

Son düzenleme:
Evet ses olayını arctic için demiştim.
rgb/led gerçekten önemli değil ama gürültülü diye ucuz bir fan da almam. Veya az üfleyen bir fan almam.
Şu fanı da düşünüyorum. Ucuz satan bir arkadaş biliyorum. 5li 250 tlye falan satıyor. 5 tane fazla gelir bana ama zararı da olmaz herhalde.
Tahmini Teslimat Zamanı

CM fanların 490bin saat çalışma ömrü olduğunu yazmış. Ne kadar doğru bilemem tabi. Bu kadar fan denedikten sonra bundan sonra CM kullanırım. Tasarım ve performans olarak iyi bence. Youtube'da inceleme videolarını izle bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…