F/P fare önerisi

YagizMutlu123

Hectopat
Ne alacağıma karar veremedim. Viper V2 Pro, Logitech G PRO X Superlight, SteelSeries Aerox 5 gibi mouselara baktım ama ne alacağıma karar veremedim ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse tutuş tarzın ne ?

Palm grip

Hocam bakabilldiniz mi ?

Bu üçünden birini al Bütçen artarsa Pulsar olanı al derim.

Yoksa diğer ikisi de iş görür. Bütçene göre iyi mouselar. Youtube'da hepsinin incelemesi var hangisi hoşuna giderse onu al.

Bu OGM PRO V2'yi incelediniz mi? OGM Cloud'dan ne tür farkları var, kalitesi vesaire aynı mı diye? Ki kalitesi ayniysa ben 4100-200 kusuru cok gereksiz bir para olarak görüyorum bu mouse icin, sahsen mouseu incelemedim, okumadim etmedim. Bir tek Mirliva karsima cikti ona baktim ancak, ona da inceleme diyemiyorun. İlk izlenim gibi bir sey olmus.

Normal OGM Cloud'da 4000TL civarı zaten. Sen onun 4000hz dongle'sini almadığın zaman 3000TL oluyor. Bu onun ergo+ 8000HZ dongle'ı içinde gelen versiyonu.

Birde zaten ucuz olan alıcısız olan hallerinde 3395 sensör var. Bu ergo olanda 3950 sensör bulunuyor.

Tek fark ergo + 8k dongle ise ben yine hem Cloud, hem PRO V2 modeline bu paraları gereksiz görüyorum. 3 civarına bir ihtimal coating, switch icin + sensei ten shape arayan birine Cloud onerilebilir de, 3000+ cok cok gereksiz geldi benim gözüme. Cloud versiyonun 4000 oldugunu da unutmusum niyeyse, o da iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…