F/P fare önerisi

Madjack

Hectopat
Daha fazla  
F/P bir fareye ihtiyacım var. Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorum. Aklımda Wraith Dragonfly A9 Plus var. Fakat daha uyguna daha iyi bir fare bulabilir miyim onun için soruyorum. Net bir bütçem yok sadece öğrenmek istediğim şey "bu ekonomide bu fareyi kaçırma" dediğiniz bir ürün varsa onları değerlendirmek istiyorum. Güncel olarak Logitech G203 kullanıyorum ve önceki 4 faremde bu fareydi. Fakat kullanmaktan her ne kadar memnun kalsam da, ömrü bu kadar kısa fare kullanmak istemiyorum artık. Kullanıcı olarak farenin scroll (tekerlek) kısmına çok fazla tıklayan bir insanım, sekmeleri vs. onlarla kapatıyorum. Şu an kullandığım fareyi alalım tam 7-8 ay oldu ve scroll adamakıllı dönmüyor artık. Sol tıklamada hafiften çift tıklama belirtilerini göstermeye başladı. Tutuş olarak claw grip (pençe tutuşu) tarzındayım.

Kısacası dediğim gibi "bu ekonomide şunu kaçırma, geçende indirimde bunu yakaladım." gibi bildiğiniz fareler varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

G203 scroll sorunlu bir fare zaten. A9 Plus tercih edilebilir, Dareu da bakılabilir.

Hocam tavsiye etiğiniz mouse VXE Dragonfly R1 ile eşit klasmanda 200 TL daha pahalı. Ekstra bildiğin bir özelliği var ise tercihim olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı