Uzun zamandır bir yazıcı almak istiyordum ve aldım. Bu yazıcı için filament seçmek konusunda karasız kaldım. Hem ucuz ve hem de kaliteli bir filament arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazıcı: Creality Ender 3 Neo 3D.
Uzun zamandır bir yazıcı almak istiyordum ve aldım. Bu yazıcı için filament seçmek konusunda karasız kaldım. Hem ucuz ve hem de kaliteli bir filament arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazıcı: Creality Ender 3 Neo 3D.
Ben genelde Esun ve tinylab filament kullanıyorum. Fakat son zamanlarda Robo90'ın kendi ürettiği filamentleride kullanmaya başladım. Daha ucuz filamentler var ama bu sefer de kaliteden ödün vermeye başlıyorsunuz.
Robo90'ı bir süredir kullanıyorum. Öneririm.
Daha uygun fiyata aldığım tüm filamentler de sorunlar çıkıyor. Baskı zamanla renk solmasına uğruyor, filament stabil bir kalınlıkta olmuyor, nozzle içerisinde kuruma ve donma yapıyor, kısa sürede bozuluyor gibi dertleri var.
Ben genelde esun ve tinylab filament kullanıyorum. Fakat son zamanlarda robo90'ın kendi ürettiği filamentleride kullanmaya başladım. Daha ucuz filamentler var ama bu sefer de kaliteden ödün vermeye başlıyorsunuz.
Robo90'ı bir süredir kullanıyorum. Öneririm.
Daha uygun fiyata aldığım tüm filamentler de sorunlar çıkıyor. Baskı zamanla renk solmasına uğruyor, filament stabil bir kalınlıkta olmuyor, nozzle içerisinde kuruma ve donma yapıyor, kısa sürede bozuluyor gibi dertleri var.
Ben 2 kere aldım, ikisinde de stabil 1.75 değildi. Fazlalık olanlar yerleri teflon tüpte sıkışıp baskıyı yarım bıraktı, eksik olan yerler eksik plastikten dolayı modeli bozdu. 3-5 lira kar edeceğim diye filamentin yarısını ziyan etme.