F/P gamepad önerisi

2-3 ay sonra bozulacaktır sık kullanımda tatmin etmez, Logitech F310 en iyi seçenek yıllardan beri var bende hala kullanıyorum.

1-5 yıldır kullanıyorum dediğiniz F310'dan saha iyi hissiyatı var dayanıklılık açısından da daha dayanıklı görünüyor ikisini yan yana test ettim.

Biri diyor bozulur almayın biri diyor ne alaka al kime inanacağım şimdi

Biri diyor bozulur almayın biri diyor ne alaka al kime inanacağım şimdi

Şu an kullanan birisinin yorumlarına değer vermek daha mantıklı gibi isterseniz fotoğraf atabilirim bu arada FIFA için kullanıyorum genelde kolu titreşimler vs. hepsi aktif.

Bilgisayar uyumlu mudur peki PS4 olan

Allah Allah kime güveneceğim şimdi

Kesinlikle F310 öneririm bu fiyat seviyesinde. F/P bandında uzun kullanım ve kalite konusunda düşünürsek rakibi yok. Anlık olarak kablosuz modeli olan F710'u kullanıyorum, üzmüyor.

Allah Allah kime güveneceğim şimdi
Çakma kollar sorun çıkartma konusunda tam garanti verilecek ürün değiller. Bunun için Logitech gibi güvenilir bir markanın ürününü tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Ben şu anda Logitech F310 kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir kötü yanına rastlamadım gerek malzeme kalitesi gerek hissiyatı... Elinize çok güzel oturuyor ve malzeme kalitesi mükemmel ötesi değil ama güzel. Hala hiçbir yıpranma yok ilk günkü gibi. Kablolu olması dezavantaj gibi gelebilir ama emin olun ki değil. Çünkü 1.80 metre eğer yatağınız bilgisayara çok uzak değilse yatağın ucuna oturarak oynayabilirsiniz. Kısaca en iyi F/P gamepad bence F310.

1-5 yıldır kullanıyorum dediğiniz F310'dan saha iyi hissiyatı var dayanıklılık açısından da daha dayanıklı görünüyor ikisini yan yana test ettim.

Tabii siz öyle hissetmiş olabilirsiniz ama çok ciddi söylüyorum komple bu piyasada ele daha güzel oturan bir gamepad yok. Malzeme kalitesini bilemem ama replika bir koldan illaki daha iyidir. Daha önce direkt orijinal DualShock kullandım hissiyat olarak ondan bile daha dayanıklı hissettiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…