Machenike G1 Tri-Mode Siyah Gamepad, uygun fiyatı ve üçlü bağlantı (PC, Android, Switch) desteğiyle mükemmel bir başlangıç seviyesi oyuncu koludur. Kablosuz konfor, sade tasarım ve güçlü uyumluluk Gank.com.tr’de!
gank.com.tr
Kupon koduyla beraber 1300 e geliyor ama yine de konu açarken biraz daha bilgi verseniz çok iyi olur hocam.
Herkesin istediği özellikler veya konuyu açtığı zaman çıkan kollar piyasada bulunan veya bulunmayan kollar değişebildiği için yeni konu açmaları aslında daha iyi. Aynı zamanda insanlar o anda güncel olan indirimlerle beraber de öneride bulunabiliyorlar. Machenike g1 pro veya g1 gibi kollar örneğin geçen hafta indirime girdiler lakin onun öncesinde fiyatlarına göre alınmayacak kollardı. Şu anda 1200 tlye g1 alabiliyorsunuz ve hem hall effect hem de kablosuz olan en ucuz gamepad üstüne üstlük piyasada adı olan bir markanın ürünü. Hem bu tarz durumlar için hem de piyasaya yeni gelen ürünler için genelde yeni konu açılması bana sorarsanız daha mantıklı.
Forumda isteğimiz gibi konu açabilirim diye biliyorum ve yeni ürünler çıkıyor.
Dün işim vardı yazamadım hikayeli oyunlar için kullanacağım bütçem ise esnek ama gereksiz parada vermek isemiyorum. Önerdiğiniz gamepadler güzelmiş teşekkür ederim.
Machenike G1 Tri-Mode Siyah Gamepad, uygun fiyatı ve üçlü bağlantı (PC, Android, Switch) desteğiyle mükemmel bir başlangıç seviyesi oyuncu koludur. Kablosuz konfor, sade tasarım ve güçlü uyumluluk Gank.com.tr’de!
gank.com.tr
Kupon koduyla beraber 1300'e geliyor ama yine de konu açarken biraz daha bilgi verseniz çok iyi olur hocam.