F/P Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

MaLemon9

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Genelde hikayeli ya da yetenek gerektirmeyen oyunlar tercih ediyorum sistemi yeni dizmeye başladığım için çok pahalı bir fareye bütçem yok (2000 TL kadar) diğer ekipmanlara da bütçe ayırmak istiyorum. Uygun fiyatlı kablosuz bir mouse işimi görecektir. Benim için ilk başta farenin tipi sonra özellikleri yer alıyor shape olarak Logitech G305 gibi sade yumuşak hatlı ince bir yapıdansa daha çok Razer Viper V3 gibi agresif köşeli veya Superlight gibi daha orantılı bir yapı tercih ediyorum ama tabii her öneriye açığım. Ellerim uzun ve büyük yaklaşık 20 cm kadar ince mouselerdense daha dolgun mouseler tercih ederim. Mouse de en az 1K Hz polling rate, Picsart 3395 veya 3950 sensör, nordic mcu, pilli veya şarjlı (şarjlı olursa daha iyi olur), dongle için mouse içi yuva ve pil/batarya süresinin uzun olması özellikleri benim için önemli. Bilindik bir marka olursa çok iyi olur ama bana kısa vadede sorun çıkarmayacak Ajazz gibi markalar da olabilir zaten illaki sonradan değişeceğim fareyi. Hafif olması benim için çok önemli değil hatta ağır olursa farenin elimde olduğunu hissettirmesi benim daha çok hoşuma gidiyor. Temel bilgiler bu kadar bildiğiniz ya da kullandığınız bu tarz mouseler varsa buradan iletişime geçin. (Not: Darmoshark M3 Pro Max modelini şekil ve özellik olarak beğendim ama adını daha önce duymadığım için tereddüt içerisindeyim).

Fantech Aria XD7 Wireless (3395 versiyonu) veya Razer Basilisk X Hyperspeed önerebilirim

https://www.hepsiburada.com/hyperx-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.19.4 İstediğiniz çok fazla özellik var ve fiyat bandınıza uygun bir şey aklıma çok gelmedi. Başta Sycrox V8 önerecektim ama fiyat için linkini bıraktığım Pulsefire Haste 2'yi önerebilirim. Ben de ilk modelini kullanıyorum, kablolu, gayet memnunum hala.

https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-haste-2-core-kablosuz-p-HBCV00008DYQVI?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.19.4 İstediğiniz çok fazla özellik var ve fiyat bandınıza uygun bir şey aklıma çok gelmedi. Başta Sycrox V8 önerecektim ama fiyat için linkini bıraktığım Pulsefire Haste 2'yi önerebilirim. Ben de ilk modelini kullanıyorum, kablolu, gayet memnunum hala.
kablo çok sorun olmucak dersen 1.600 liraya aynı modelin kablolu modelinide alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı