F/P gaming mouse önerisi

iCmqwResmii

Hectopat
Daha fazla  
Fazla bir bütçem yok, kablolu olmasını istiyorum. Daha çok FPS ve simülasyon oyunları oynuyorum. Ms ve Hz hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, iyi Sosyaller.

500-800 arası bir fiyat benim için çok iyi olur, çevrem kablolu ürünlerin fiyat ve gecikme hızı olarak bana daha uygun olacağını söyledi.

O çevrenizi bir daha dinlemeyin Aigo GM 80 Plus alın geçin 2 yıla yakındır kullanıyorum sorunsuz mükemmel.

O çevrenizi bir daha dinlemeyin Aigo GM 80 Plus alın geçin 2 yıla yakındır kullanıyorum sorunsuz mükemmel.

Öneriniz için teşekkür ederim ama benim için ne kablo ne de kablosuz inanın fark etmiyor tasarım olarak bu ürün pek hoşuma gitmedi verebileceğiniz başka öneriler bulunuyorsa heyecanla bekliyorum 🙏🏽

Öneriniz için teşekkür ederim ama benim için ne kablo ne de kablosuz inanın fark etmiyor tasarım olarak bu ürün pek hoşuma gitmedi verebileceğiniz başka öneriler bulunuyorsa heyecanla bekliyorum 🙏🏽

Bir kere kablosuz kullandıktan sonra kablolu kullanmak zulüm geliyor. Çıkabiliyorsanız @wfezilla hocamın önerdiği Z1 SE modelini alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı