F/P hoparlör önerisi

Taklayigit

Femtopat
Daha fazla  
Tercihen kablolu bir hoparlör arıyorum. Belli bir bütçe yok ama çok pahalı bir şey olsun istemiyorum. Oyun oynarken, film izlerken, müzik dinlerken 15m² odamın içinde duyabileyim yeter.
Şu anlık aklımda Lenovo lecoo ds104 var, kullanmış olan veya bilgisi olan varsa onun hakkında yorumlarını da duymak isterim.
F/P bütün hoparlör fikirlerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Tercihen kablolu bir hoparlör arıyorum. Belli bir bütçe yok ama çok pahalı bir şey olsun istemiyorum. Oyun oynarken, film izlerken, müzik dinlerken 15m² odamın içinde duyabileyim yeter.
Şu anlık aklımda Lenovo lecoo ds104 var, kullanmış olan veya bilgisi olan varsa onun hakkında yorumlarını da duymak isterim.

Kablosuz onerebilirim kendi kullandigimi ve piyasada begenilen bir urunu. Sesleri cok iyi fiyatina gore.

Kablolu isteniyorsa son linke bakılabilir kablosuzda 1. olan önerimdir.

Kablosuz onerebilirim kendi kullandigimi ve piyasada begenilen bir urunu. Sesleri cok iyi fiyatina gore.

Kablolu isteniyorsa son linke bakılabilir kablosuzda 1. olan önerimdir.

Son linkteki cihazı beğendim aslında ama, benim attığım hoparlör ile yakın özelliklere sahip sanırım. Bu fiyat farkının sebebi nedir acaba, 2 kat fiyat farkına değer mi?

1+1 olursa daha iyi olur, çünkü hem oyunlarda en azından sağ sol ayırt edebilmek istiyorum hem de masada monitörün arkasında yeterince yerim yok, soundbar falan koysam sığmaz yani, o yüzden 1+1 önerirseniz güzel olur.

Son linkteki cihazı beğendim aslında ama, benim attığım hoparlör ile yakın özelliklere sahip sanırım. Bu fiyat farkının sebebi nedir acaba, 2 kat fiyat farkına değer mi?

Kağıt ustunde hiçbir ürün karsılastırılmaz hocam, RMS ohm degerleri farklı olabiliyor. Malzeme kalitesi de icinde.

Eğer seste gecikme yaşanacaksa Bluetooth taraftarı değilim. Kablodan yana sıkıntı yoksa yukarıdaki Logitech bir seçenek olabilir.

Bir de şöyle bir soundbar da tavsiye edebilirim.

Bluetooth'lu kullanmayı ben de çok istemem, kablolu olması benim için daha iyi.

Hocam maalesef masada soundbar koyacak kadar yerim yok 1+1 önerilirse daha hoş olur.

Kağıt ustunde hiçbir ürün karsılastırılmaz hocam, RMS ohm degerleri farklı olabiliyor. Malzeme kalitesi de icinde.

Hocam o konuda haklısınız, ancak 2 kat fiyat farkı olunca insan merak ediyor, sonuçta Lenovo da bildiğimiz bir marka çok kalitesiz yapacağını düşünmüyorum.

1+1 olursa daha iyi olur, çünkü hem oyunlarda en azından sağ sol ayırt edebilmek istiyorum hem de masada monitörün arkasında yeterince yerim yok, soundbar falan koysam sığmaz yani, o yüzden 1+1 önerirseniz güzel olur.

Hoparlör ile istediğiniz konumlandırmayı yapın CS gibi oyunlarda ses kasma ile alakalı verim alamazsınız. Saçma 1+1 2W hoparlöre 700-800 lira vermek saçma olur.

Hoparlör ile istediğiniz konumlandırmayı yapın CS gibi oyunlarda ses kasma ile alakalı verim alamazsınız. Saçma 1+1 2W hoparlöre 700-800 lira vermek saçma olur.

Rekabetçi oyunda ses kasma gibi bir niyetim yok. Hikayeli oyunlarda bütün ses aynı yerden geliyormuş gibi olup rahatsız etmesin diye 1+1 alıp en azından sağ solu biraz anlaşılsın istiyorum.
Bir de 3'er wattan 6 watt o hoparlör. 2 watt hoparlöre bence de 800 TL gibi bir fiyat ödenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı