F/P iPhone önerisi

Mevzupc

Centipat
Daha fazla  
iPhone almayı düşünüyorum fiyat performans olarak hangi modelini almak daha mantıklı? iPhone 13 düşünüyorum.

iOS için şimdilik en F/P 13 ancak yakın zamanda 15 olur. Android için tavsiye ister misiniz hocam? Bir de yurt dışı telefon düşünür müsünüz?

Iphone SE 4 bekleyin, paylaşılan bilgilere göre A18 işlemci ile geliyor ve donanım olarak güzel bir cihaz olacak. Ben dahil bir çok kişi bu telefonu bekliyordur. Fiyatı da muhtemelen 35 binin üstünde olmaz.

Fiyatlardan dolayi cok F/P degiller tam bütçe belirtirseniz daha iyi yardimci oluruz.

Belli bir bütçem yok uzun zaman kullanacağım bir iPhone almak istiyorum Android'den soğuduğum için 16 filan alamam ama onun altındakilerde mesela 13 35 bin 15 50 bin TL aradaki farka değer mi bir de temiz 2. el iPhone 13 Pro alma şansım var 1 ay sonra nasıl bir yol izleyeyim.

iPhone almayı düşünüyorum fiyat performans olarak hangi modelini almak daha mantıklı? iPhone 13 düşünüyorum.

F/P denilecek bir iPhone maalesef ki gerçekten yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…