Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Şubat 2024 #11 @Yusuf27525 Bu Logitech çakması fason ürüne 400 TL falan para verilmez. Rampage'den başka fare kullanmamış insanların Rampage'i iyi diye önermesi saçma.
@Yusuf27525 Bu Logitech çakması fason ürüne 400 TL falan para verilmez. Rampage'den başka fare kullanmamış insanların Rampage'i iyi diye önermesi saçma.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.637 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #12 omerraceTR dedi: Smx r63 mü yoksa lenovo legion m300s mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Lenovo.
omerraceTR dedi: Smx r63 mü yoksa lenovo legion m300s mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Lenovo.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 17 Şubat 2024 #13 Yusuf27525 dedi: Rampage Smx-r63 Glory Usb Siyah Rgb Işıklı 6400dpi Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Rampage Smx-r63 Glory Usb Siyah Rgb Işıklı 6400dpi Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu an bunu kullanıyorum bayağı memnunun tavsıye ederim. Genişletmek için tıkla... Alınmaz, 100 TL daha ver SS al ayrıca asla memnun edecek bir şeye benzemiyor. Birkaç aya bozulucağından eminim. Rampage asla alınmaz. omerraceTR dedi: smx r63 mü yoksa lenovo legion m300s mi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle lenovo ama SS prime alabilirseniz kesinlikle SS prime alın.
Yusuf27525 dedi: Rampage Smx-r63 Glory Usb Siyah Rgb Işıklı 6400dpi Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Rampage Smx-r63 Glory Usb Siyah Rgb Işıklı 6400dpi Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu an bunu kullanıyorum bayağı memnunun tavsıye ederim. Genişletmek için tıkla... Alınmaz, 100 TL daha ver SS al ayrıca asla memnun edecek bir şeye benzemiyor. Birkaç aya bozulucağından eminim. Rampage asla alınmaz. omerraceTR dedi: smx r63 mü yoksa lenovo legion m300s mi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle lenovo ama SS prime alabilirseniz kesinlikle SS prime alın.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Şubat 2024 #14 omerraceTR dedi: SMX R63 mü yoksa Lenovo Legion M300s mi? Genişletmek için tıkla... Lenovo içinden geçer onun. Rampage falan alma.
omerraceTR dedi: SMX R63 mü yoksa Lenovo Legion M300s mi? Genişletmek için tıkla... Lenovo içinden geçer onun. Rampage falan alma.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #15 QuasarWhisper dedi: Isınmayan derken? Bu işlemci mi hocam. Terletmeyen demek istediniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu arada ısınmayan dediğine göre daha önceden de bol ışıklı Rampage mouse kullanmış. Zamanında Rampage R70 blaze modeli vardı RGB'yi açınca fare ısınıyordu. Kışın iyi güzelde yazın elleri mahvediyordu. SS Prime öneririm hocam bu fiyata daha iyisi yok sanırsam.
QuasarWhisper dedi: Isınmayan derken? Bu işlemci mi hocam. Terletmeyen demek istediniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu arada ısınmayan dediğine göre daha önceden de bol ışıklı Rampage mouse kullanmış. Zamanında Rampage R70 blaze modeli vardı RGB'yi açınca fare ısınıyordu. Kışın iyi güzelde yazın elleri mahvediyordu. SS Prime öneririm hocam bu fiyata daha iyisi yok sanırsam.
O omerraceTR Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #16 tamamdır eyw lenovo alıyorum
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #17 xopeSs dedi: Bu arada ısınmayan dediğine göre daha önceden de bol ışıklı Rampage mouse kullanmış. Zamanında Rampage R70 blaze modeli vardı RGB'yi açınca fare ısınıyordu. Kışın iyi güzelde yazın elleri mahvediyordu. SS Prime öneririm hocam bu fiyata daha iyisi yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten Rampage alınamaz ki? Kaliteli bir marka bile değil. SteelSeries alınabilir ama. Kalite kokuyor.
xopeSs dedi: Bu arada ısınmayan dediğine göre daha önceden de bol ışıklı Rampage mouse kullanmış. Zamanında Rampage R70 blaze modeli vardı RGB'yi açınca fare ısınıyordu. Kışın iyi güzelde yazın elleri mahvediyordu. SS Prime öneririm hocam bu fiyata daha iyisi yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten Rampage alınamaz ki? Kaliteli bir marka bile değil. SteelSeries alınabilir ama. Kalite kokuyor.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #18 omerraceTR dedi: Tamamdır eyvallah Lenovo alıyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo yerine bütçe yetiyorsa SS Prime alın. Bu arada yazım kurallarına uymadığınız için ceza alabilirsiniz.
omerraceTR dedi: Tamamdır eyvallah Lenovo alıyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo yerine bütçe yetiyorsa SS Prime alın. Bu arada yazım kurallarına uymadığınız için ceza alabilirsiniz.
Sagocu12 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #19 Isınınan mouse mu?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #20 Sagocu12 dedi: Isınınan mouse mu? Genişletmek için tıkla... Tabii efendim.