3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 3 Nisan 2023 #11 EfoWars dedi: Yanında macun gelmekte. Ya MX4 ya da onun ayarında bir macun geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yanında gelen macun iyi mi? MX-4 ile aynıysa veya daha iyiyse siparişi iptal edeyim o zaman. EfoWars dedi: Yanında macun gelmekte. Ya MX-4 ya da onun ayarında bir macun geliyordur. Ben AG400'ün yanında gelen MX-4'ü kullanarak bu sonuçları aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman MX-4 macun almama gerek yok.
EfoWars dedi: Yanında macun gelmekte. Ya MX4 ya da onun ayarında bir macun geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yanında gelen macun iyi mi? MX-4 ile aynıysa veya daha iyiyse siparişi iptal edeyim o zaman. EfoWars dedi: Yanında macun gelmekte. Ya MX-4 ya da onun ayarında bir macun geliyordur. Ben AG400'ün yanında gelen MX-4'ü kullanarak bu sonuçları aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman MX-4 macun almama gerek yok.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 3 Nisan 2023 #12 324720 dedi: Yanında gelen macun iyi mi? MX-4 ile aynıysa veya daha iyiyse siparişi iptal edeyim o zaman. Anladım hocam o zaman MX-4 macun almama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında gelen macun MX-4 ya da benzer bir macundur muhtemelen. Memnun kalmazsanız MX-4 ya da attığım macun işinizi görür.
324720 dedi: Yanında gelen macun iyi mi? MX-4 ile aynıysa veya daha iyiyse siparişi iptal edeyim o zaman. Anladım hocam o zaman MX-4 macun almama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında gelen macun MX-4 ya da benzer bir macundur muhtemelen. Memnun kalmazsanız MX-4 ya da attığım macun işinizi görür.